Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Asmodeus naplója


Asmi [165300 AL], gazdája Asmodeus
2005. november 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/165300
2005. november 2.

Ez a nap álmosan kezdődött. Eljöttem ismét a Tevémhez. Úgy látszik a tegnapi írásom sokaknak felkeltete az érdeklődését, mert kaptam a tegnapi bejegyzésemre 80 levelet amiben szinte mindenki egyetértett velem a tegnapi bejegyzésbe leírtakkal.

Azért valamennire vígasztal, hogy mégis van pár olyan ember akinek nem a legfontosabb a dati, és ez egy kicsit megnyugtatott, bár a rosszérzésem az üggyel kapcsolatban továbbra is megvan.

Remélem ez a nap szebb lesz, igaz a tegnapi más okból szép volt, de ezt nem kívánom megosztani másokkal :)
......

Eltelt már majdnem ez a napis, de mégis csalódnom kellett. Ma nem a tegnapi ügy kapcsán, hanem magamban. Túl sokat vártam a mától, de sajnos nem kaptam semmit. Nem lett ez a nap boldogabb mint az elmúlt nap, de miért is vártam volan ezt? Hisz az utóbbi napokat az én egyetlen imádnivaló barátnőmmel töltöttem. Tegnap elment tőlem, és nem maradt itt más csak egy üresség, nem lehet behatárolni pontosan, de van, és ez nem olyan jó. Itt ülve a gép előtt átgondolva a helyzetet rádöbbentem, hogy amit érzek az talán a magány? Itt ülök egyedül, az elmúlt pár naphoz képest nagyon is egyedül, lehet, hogy csak 1 emberrel van kevesebb most itt, de ez az 1 ember is mekkora változást tud okozni, pláne, ha összesen 2 ember volt. Így az az 1 ember már 50%-a az akkori 100-nak.

Ilyen az élet. Az ember mindent a helyzettől függően tud értékelni, ha sok ember van 1 helyen és abból 1 elmegy az nem tűnik fel annyira senkinek, mintha csak 2-3 emberből menne el 1. Persze az is befolyásolja az érzéseimet, hogy az a valaki aki tegnap elment (haza) az nem csak egy sima ember hanem az akit a világon mindennél jobban szeretek. Megmondták már az okosok, hogy párosan szép az élet, mert egyedül sosem lesz boldog sem a test, sem a lélek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat