Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Asmodeus naplója


Asmi [165300 AL], gazdája Asmodeus
2005. november 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/165300
2005. november 5.

Ez a nap nem túl jól kezdődik... az ember rádöbben, hogy vége az őszi szünetnek és újra jönnek az iskolai szivatások, százezer példa millió házi, témazáró dolgozatok. Persze lehet mondani, hogy "ez hozzá tartozik az iskolához". Lehet, de miért kell ilyen terror módon hozzákötni az iskolához? miért kell olyan sokmindent megtanulni? az ember a felére se fog emlékezni, akkormeg minek? hogy csak idegeskedjen az ember, hogy ne kapjon 1-est a dolgozatára?
Sajnos ez van. Az idegességről jut eszembe. Szokás szerint folytatódik a gond sorozatom. Már 2 éve folyamatosan jönnek a gondok, gond gond után, mire megoldom az egyiket jön a következő ami talán még nagyobb mint az elöző.... leginkább anyagi gondjaim vannak és ezek a legroszabbak mivel talán ezen a legnehezebb segíteni. Hisz rajtuk csak 1 dolog segít, a pénz. Nade honnan szedjen az ember annyi pénzt amennyire szüksége lenne? Menjen el dolgozni? Iskola mellett? max hétvégén lehetne, de akkor meg nem keresek annyit amennyi elég lenne, szóval nem vagyok sokkal előrébb.
Most ott tartok, hogy lehet 1 hét múlva kikapcsolják a netem, mert nem tudok összeszedni 10 nap alatt 18000 Ft-ot. Hogy is tudnék? munka nincs, pénz nincs, számla van. kezdek hozzászokni, hogy az életem végig erről szól. Vajon hogy szedem össze a pénzt a következő számlákra, suli mellett munka nélkül.... Nehezen :)

Nade nem nyavajgok tovább mert árad belőlem a negatív kisugárzás :D

Egyenlőre most ennyi. Folytatás majd este jön... ha még géphez jutok majd.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat