Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szimonetta naplója


White Teve [147117 AL], gazdája Szimonetta
2004. december 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/147117
2004. december 4.

Kedves Naplóm!
Ma nagyon ideges vagyok mert 1.mivel először nem volt a tevém neve elején és végén * csak a karim miatt tettem amit szétoszlattam visszaakartam változtatni és mit írt a Teveclub??? ILYEN NEVŰ TEVE MÁR VAN!!!!!!!!!!!!! De ez nemis olyan nagy ügy hogy másolnak rólam....2.egy hétig nem néztem meg a honlapom ma megnézem (van egy olyan program hogy halüzenő ahova mindenki üzenhet) és mit látok benne??? ez a LEGJOBB halas oldal!!!!!! nézd meg!!!!!!!...megnéztem.UGYANAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGŐRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!! A szín a képek a menüpontok MINDEN!!!!!!!!!!!!!! Valaki öljön meg!!!!!!!!!! Miért mindenki rólam másol??????

De mivel nem csak rossz történt velem....csináltam egy új karit ami sokkal jobb és már egy csomóan vagyunk!!!!És az adatlapomról szerkeszteni fogom a képet (egy szebbet teszek fel)!!! Mivel idáig elolvastad kérlek olvasd el a tegnapi mejegyzést illetve az előzőt!!! és ha van kedved nézd meg az oldalam: www.halvilag.gportal.hu
és nézd meg a másik oldalt ami ugyanaz mint az enyém!!!!!!!!! www.nono-halnevelde.gportal.hu.---->ugye hogy lemásolt??? még az előtért is!!!!!!!!!!!-----úgytűnik akadt egy vetélytársam!!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat