Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szepsi naplója


NOKIA [24482 AL], gazdája Szepsi
HOROSZKÓP

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/24482
HOROSZKÓP

December 16. - december 23.

Kos:
Ezen a héten kicsit türelmetlen leszel, pedig pont ezzel hátráltatod a dolgok gyors és könnyű lezajlását. Hagyd, hogy maguktól pörögjenek az események, nem kell mindig mindent irányítanod!
Bika:
Valaki megdobogtatja a szívedet, pedig lehet, hogy jobb lenne, ha csak barátok maradnátok. Ha mégis úgy érzed, több van ebben a történetben, akkor is várj még egy kicsit a "vallomással".

Ikrek:
Sokan irigyelnek, hogy te már időben elintézted a karácsonyi ajándékvásárlást, ezért jut időd ezernyi más dologra. Segíts a barátnőidnek ötletekkel, vagy anyukádnak az előkészületekben.
Rák:
Az ünnepek előtti őrült rohangálásban nem árt valami olyan program is, ami kicsit kikapcsol. Például ülj be egy teázóba a barátnőiddel dumálgatni. Ki tudja, ki tér be még melegedni…

Oroszlán:
A kapcsolatodban nyugalomra, biztonságra vágysz, most mégis némi bizonytalanságot érzel. Az ünnepi hangulat majd segít abban, hogy ismét meghitt hangulat alakuljon ki a pároddal.
Szűz:
Eléggé rémálomként éled meg a következő napokat, mert mindet az utolsó pillanatra hagytál. Parázás helyett vegyél egy nagy levegőt, és meglátod, mindent frappánsan meg tudsz majd oldani.

Mérleg:
Új emberek, érdekes helyzetek, nagy kihívások - ez jellemzi a hetedet. A sok új benyomás hatására teljesen új dolgokat tudsz meg saját magadról is, ami később segít továbbfejlődni.
Skorpió:
Igencsak megcsappant a zsebpénzed, de még nem vettél mindenkinek ajándékot? Ne ess kétségbe! Ha valamit nem tudsz megvenni, készíts sk ajándékot, amivel nagyobb örömet szerezhetsz.

Nyilas:
Elégedett lehetsz, hiszen már túlvagy az ajándékok utáni rohangáláson. Az így megspórolt időt töltsd a barátaiddal vagy a családoddal, ahelyett, hogy butaságokon töröd a fejedet…
Bak:
Nagyon sok dolgod lesz a héten, összevissza rohangálsz, pedig legszívesebben minden percet a kedveseddel töltenél. Tudasd vele ezt, és akkor nem orrol meg rád az elfoglaltságaid miatt.

Vízöntő:
Ne legyenek kétségeid, valóban egy romantikus szerelmi történet szereplője lettél. Add át magad az érzésnek, élvezd minden pillanatát, hiszen csak azzal ronthatod el, ha görcsölsz valami miatt.
Halak:
Meglehetősen kimerültél, és már nagyon várod az ünnepek alatti semmittevést. Ne halogasd tovább, most írd meg valakinek azt a levelet, amit már régóta tervezel. Meglátod, érdemes…





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat