Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

sadie-mazie naplója


Baldi [102199 AL], gazdája sadie-mazie
2004. december 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102199
2004. december 25.

A holnap
Kedves Naplóm!
Annyira várom már,hogy holnap legyen mert elmegyek apának a testvérének a lányához karácsonyozni.Mindig vasárnaponként szoktunk menni apának a testvéréhez ilyen fontos alkalmakkor mint például:szülinap,névnap,karácsony stb.
Most azért a lányánál leszünk mert új háza van a férjével(vagyis ez az első házuk mert most házasodtak össze)megnézzük és ajándékozunk.Alig várom.A szerelmemről semmi jó de 5 sms-t kaptam,1 e-mailt és 1 hívásom is volt.Nincs vége az ünnepnek!!!!!!!Mi lesz itt???????Tesóm Cindy is nagyon várja.Elmegyek klótyóra mindjárt jövök!!!Gyorsan írok mert tesóm mindjárt végez.Én is várom ezt.Mindig olyan jó ajándékokat kapok.De szeretem őket ez az igaszság.De Andiból elegem van!!Óhhh emlegetett szamár,jön szerencse,hogy a klotyó messze van a szobától!!!!!!!!!!Ne áruljatok El!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Alig bírtam elzavarni a tesóm olyan idegesítő!!!!!!!!!!Mindig éget ezt gyűlölöm.Kit érdekel,hogy hol van a WC?????
Meg,hogy mekkora a ház???Már megint itt van.Miért nem ír a saját naplójába.Pusy:Andy 2004.12.25.Miért ír ilyeneket???? Undok Fóka Cindy Majom Andy idióta Cindy állat Andy Ennyit rólunk!!Andy és Cindy



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat