Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
2004. június 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
2004. június 16.

Tegnap (azaz 14-én) olyan dolog történt, amiről álmodni sem mertem volna... de megtörtént. inkább le sem írom, mi volt az, de úgy gondolom, hogy mindenkinek ajnálatos az alábbi idézeteket fontolóra vennie, aki valaha is jó kapcsolatot akar kialakítani vkivel...

Máté evangéliuma, 7.1,2
Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek. Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek.

Máté evangéliuma, 6.14.
Mert ha megbocsátjátok az embereknek az ő vétkeiket, megbocsát néktek is a ti mennyei Atyátok.

Lukács evangéliuma, 6.31,32
És a mint akarjátok, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is akképen cselekedjetek azokkal.
Mert ha csak azokat szeretitek, akik titeket szeretnek, mi jutalmatok van? Hiszen a bűnösök is szeretik azokat, akik őket szeretik.

Lukács evangéliuma, 23.34.
..bocsásd meg nékik, mert nem tudják, mit cselekesznek.

01.21.

vkitől kaptam egy honlapajánlót, ahol a kínai horoszkópot találtam.. és érdekes, hogy mennyire rám illő a Fa Patkány jellemzése:
A Patkány szereti az anyagi jó világot. Erre törekszik elsősorban, és ezt előbb-utóbb el is éri. Nem éri be kevéssel, mindent meg akar szerezni, elérni, s ha számításai nem válnak valóra, csalódottan vonul vissza. Igaz, ilyen elkeseredett életunt, kedvetlen típussal ritkán találkozunk. Szeretnek a középpontban lenni, társasági emberek; jól szót értenek mindenkivel, született diplomaták. Az életben minden helyzetben fontos szerepet kívánnak játszani; s ez általában sikerül is nekik. Értelmesek és furfangos; terveik tűzön-vízen keresztülviszik. Kedvesek, előzékenyek és elbűvölően tudnak viselkedni:

Hihetetlenül szívósak, törekvők, képesek tartósan, hosszan dolgozni, céljuk eléréséért. Mégis gyötri őket valami állandó félelem a hibázás veszélyétől; a csődbejutástól. Az életet, amikor minden simán megy rettenetesen, élvezik. Igen magasra állítják a mércét, szeretnek magas színvonalon élni Ugyanakkor mindenféle társaságban és minden helyen jól érzik magukat, legyen az kiskocsma, drága bár, luxusvilla vagy vidéki ház. A lényeg, hogy sok barát vegye körül őket, és lehetőleg ők legyenek a társaság középpontjában.

A Patkány ismeretségi köre igen nagy, bár barátja kevés van, mert rosszul választja ki őket. Döntéseiben ugyanis gyakran téved, s nem ismeri fel (vagy csak későn) az igazi értékeket.

A Patkány-nők már igen korán kiválasztják azt a férfit, akit azután egy életre akarnak, s ha lehet; nem is engedik el őket. Gyakran azonban ez a választásuk is elhamarkodott, téves, s ilyenkor, ha a szerelemben csalódnak de nem harcolnak új szerelemért, partnerért, gyakran teljesen visszavonulnak, feladják álmaikat. Ha társuk megértő teljes szerelemmel, szenvedéllyel képesek szeretni, elkényeztetik, gyengédséggel veszik körül őket. Jellemző a Patkány hölgyre az érzékiség és az is, hogy igazi, kellemes otthont képesek teremteni választottjuknak. Ha birtokolnak valakit, nem szívesen válnak meg tőle, s ha ez mégis megtörténik, lelkük békéje, egyensúlya felbillen. A Patkány-nőknek alaposan meg kell nézniük, kit választanak, kibe szeretnek bele, kihez kötik az életüket, mert hajlamosak a meggondolatlan lépésekre. A Patkány-férfiak is vonzók, kedvesek, ügyesek; kitűnő társasági emberek. Olyanok, amilyeneket a nők kedvelnek, még akkor is; ha külsőleg nem valami vonzók; mert a kedvességük; jó kedélyük így is vonzóvá teszi őket: Hangjuk kellemes, szeretnek jókat nevetni, sokat és szívesen beszélnek. Mind a Patkány nő; mind a -férfi szereti, ha jókat, kellemeseket mondanak róla. Hiúk, érzékenyek, de szeretetreméltók. Hibájuk van bőven. Ilyen például, hogy nem tud titokban tartani híreket, pletykákat, amelyeket nem lenne szabad továbbadniuk. Néha utólag megbánják, hogy már megint eljárt a szájuk. Olykor kifejezetten bőbeszédűek, nem tudják magukba zárni örömüket, bánatukat. Pozitív tulajdonságuk a kitűnő humorérzék. Kedvességgel, őszinteséggel könnyen megnyerhetők, és ha már barátnak tartják a másikat, a kapcsolatot megőrzik, ragaszkodók, hűségesek. Általában a Patkány jegyében születettek egészsége kitűnő, s ha mégis megtámadja a szervezetüket valami kór, könnyen, gyorsan gyógyulnak.

Fa Patkány (1924, és 1984)
Becsületes, egyenes, utálja a sumákolást, néha azért mégis elkeni a dolgokat. Emiatt kudarcok érhetik, de mivel rengeteg barátja van, az utolsó pillanatban mindig a hóna alá nyúlnak. Sikerül –e visszaadni nekik a rengeteg segítséget? Talán igen. Utazása közben akad egy rendkívüli partnerre, aki, ha nem is lesz házastársa, de egy életre maradandó emlék lesz. Vigyázzon, mert az italfogyasztása a Fa-patkánynak néha rendkívüli, még akkor is, ha igyekszik visszatartani magát. Nagyon szeret keverni, úgy italokban, mint minden egyébben.
14.16.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat