Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. január 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. január 13.

Rájöttem valamire...mindent lehet fokozni! ! ! Nem tudom sírjak-e rajta vagy nevessek...talán mindkettő...de legalább ez is megerősít!

Olyan túl sokminden nem történt...voltam Viktornál, de mivel kissebb tömeg csövezett nála várva hogy szép hajat varázsoljon nekik így vágtam hogy ma ő engem nem vág :) Júúúúúúúúúúj de szar volt! :))) Sebaj! Belefér!
Azután megérkezett a többi jól fizetett belvárosi sztár fodrász is megünnepelni hogy Csabi visszatért Milanoból így amikor előkerültek a Red-Bullok és a Sétáló Dzsoni úgy döntöttünk öcsémmel hogy most indulunk mert egy óra múlva már haza se tudnánk menni.
Szóval valamikor a héten realizálódik hajam kurtítása...
Éééééééés végre! Viktor megy vasárnap Miskolcra Pacával autókát nézni! Tiszta Tesco-s áron van egy jó kis BMW csak hát nem fekete és ez testvérünk legnagyobb szívfájdalma...de azért megnézi hogy az a világoskék hogy is áll a kombi 98-as 525 TDS-nek!

Szombaton megyek az új sötétítőfüggönyért! Komolyság!
Mikor megrendeltem az eladócsajszi olyan természetesen adta elő hogy na akkor mit hogy és miért és hogyan hogy gyorsan félbe kellett szakítanom....figyu...nézz rám! Én pasi! Te nő! Én nem vágom! Te igen! Szép legyen...nagyon! Szóval akkor kezdjük előről és úgy mintha egy négy éves ovisnak magyaráznád jó???
Sikerült! :) Igaz így jó 20 percbe telt, de legalább megértettem!
Vagyis ez majd kiderül ha megyek a kész műért! :-)
Vasárnap reggel meg rakják fel a tükröket...király...most már csak azért kerül fel mert már megvannak...úgyis csak magamat fogom tudni benne bámulni ami azért valljuk meg nem egy oltári program, sőőőőt leginkább lehangoló...de ez van.
Mert hát amúgy is kattogás van, de üresben...úgyhogy ki kell valamit találni, mert edzeni is csak februártól tudunk menni...akkor lesz pénz :(
apropó pénz....
A NAP MONDÁSA:

"Köszönjük cégünknek, hogy ilyen fizetésünk van!
Mengmentette ezzel az életünket!
Hiszen mi lenne most velünk, ha Srí Lankán üdültünk volna?"

folyt....
BKV 4ever és Sebeők :)))
Tegnap előtti utazásommal hazafelé megint egy funny élménnyellel lettem gazdagabb...ülök a Metron és velem szemben áll egy 55 év körüli alkesz mókus, de nem a csúnya fajtából...nézegetem-nézegetem és levert a víz...nem igazán értettem amit láttam és megfejteni se tudtam...emberünk igen rohamosan kopaszodó fején úgy halántékától fölfelé egy 2 forintos volt odaragadva...persze hogy csendes zokogásba törtem ki amit ő nem értett egészen addig amíg kb. még 2 megállónyi út után a 2 forintos úgy nem döntött eleget díszítette már a forma fejét és aláhullott a padlóra...ekkor fölfogta mi is volt vidulásom tárgya és kiröhögte ő is magát és leült inkább egy jó 2 ajtónyival arrébb.

Most jöttem fel dohányzásból és megint volt egy nem csak számomra megfejthetetlen már-már érzéki csalódással felérő groteszk kép...többedmagammal végignéztem ahogy Sebeők a szokásosan fenomenális lelencgyereket és egy Art művészt meghazuttoló stílusú ruciban és a maga 20 kilójával besétált a Béres Alexandra Fitness-be...bírom a palit!!! :-)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat