Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Isti naplója


osy [33040 AL], gazdája Isti
2005. január 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/33040
2005. január 24.

Kezdődik a virrasztás!

Visszatértem sajnos 7köznapi önmagamhoz…:( Csudijó volt azér ez a hosszú7vége, szerencsére sikerált igensok időt párommal együtt lenni, és feltöltődni belőle..;)
És kb. egy órája volt a egyhónapos fordulónk!! Alakul ez..én sejtettem, de legfőképp reméltem, hogy így lesz…Persze 2őn áll a shoppinghouse, de hiszek az érzelmeinek, és nagyon szeretem Őt!
Ma este végre havat tapicskoltam…tavaly február vagy március..nemtom mikor volt utoljára havas tavaly télen, de idén eddig engem vhogy mindig kikerült a hóság..
Nodeh nemlesz kifogás, köv7végén meghódítom a lejtőket Szlovéniában, bár van egy sejtésem, hogy ha sikerál is megtanulni, az nem az első nap fog bekövetkezni…kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy az a fránya deszka maj arra megy amerre a Isti mondja neki;)
Szerencsére úgy néz ki, hogy bár lelépek, de előtte és utána is tudok picit párommal lenni,így nemkell olyan sokáig nélkülöznünk egymást…
Ma kaptam tőle édi tablófotókat…bár a megírásában még nem vmi profi, de nem is a kép hátulja a lényeg.. a látvány önmagáért beszél…és engem csókol;)
Olyan pro módon gyertyáztam ma, hogy majnem tűzbaj lett belőle, tányér-légelvonás módszere segített, és vmi olyan furcsa állagú vmi keletkezett, hogy csodálkozok ha reggelre nem kel életre..
Nah alszok is, lassan, hogy előbb rámmászhasson a fekete masszaszörny;)

Pussza



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat