Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Picur naplója


Fotex1117 [127784 AL], gazdája Picur
KIRIL LAZAROV

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127784
KIRIL LAZAROV

hali-gali
Na van egy fantasztikus infóm Kiril Lazarov-ról. Felajánlották neki a MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT AMIT Ő EL IS FOGADOTT. TUDJÁTOK MIT JELENT EZ?? AZT H KIRO MAJD JÁTSZHAT A VÁLOGATOTTBAN PEREZÉKKEL. JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!


Na most ezen a 7-en 18-án indul a sulirangadó kézilabdában, ahol természetesen játszok de ezt ne mondjátok el senkinek!! :DDDD
6 7en át folyik a 7-8 osztályosok körében a küzdelem h ki lehessen majd a gólkirály és melyik oszály nyerje főlénnyel a bajnokságot.

Na a felvételim. Tök jól sikerült a központiban . 54 pontom lett a 100-ból. vki 94 pontosra írta meg. utána jönnek a 70-75 pontosok igy az egyik osztálytársam 72 ponttal Anikó már bent van. Aztán van 2-3 ember ki 60-63 pont között teljesített Itt Lilla lett a nyerő de ő Egerbe megy suliba. Aztán jönnek az 50-56 pintosok itt benne vagyok én is vmint Timy,Detty, osztálytársam vmint még Eszter akit naon szeretek de ő "csak" évfolyamtársam. Így én 107 vagyok a 260-ból Eszter meg 106. Előlünk kb még 20 ember esik ki mert nem ebbe a gimibe akarnak tanulni eztért ha minden stimmelni fog 87-ként bekerültem. Na ennyit mára.

PUSZKA MINDEN BUCKALAKÓNAK



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat