Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

aliz naplója


Patás lizi [100874 AL], gazdája aliz
2005. március 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100874
2005. március 21.

Na újra itt.
Sajnos ma elkezdödött a szünet. jobban mondva, már péntek délután 4-kor vége volt. Sajna, mivel a mi sulink a német kissebbséghez tártozik, és akkor csinál szünetett, amikor akar, az eddzés nem marad el, mert a többi társamnak még van isi. Szerencsére, a mi szünetünk után lesz egy hét szünet, mert az eddzö elutazik. Síelni megy. Ettöl függetlenül, én nagyon szívessen mennék suliba. Most ne nézz strébernek, mert ha elolvastad volna az AL-omat, akkor tudnád, hogy NEM szeretek tanulni. Csak sliba járni. ennek az az oka, hogy szeretek a haverokkal lógni, és a barátom is hiányzik. Nagyon unatkozom itthon. A szerencse csak az, hogy attol függetlenül, hogy nem szeretek eddzeni. (illetve nem mindig) ott is vannak haverok. Ha belegondolok, akkor egész jól jártam. Mert. Holnap délelött egész nap szünet lesz, délután eddzés. Holnap után délelött szünet, délután megnézem a ujvárosi válogatott és a PVSK-csapata közötti meccset, teljessen ingyen.
Azután csütörtök. Ez a napom, pedig úgy fog zajlani, mint a keddi.
Pénteken, délelött elmegyek az eggyik barátnömhöz, és hazamegyek úgy este felé. Szerencsére, csütörtöki az utolsó eddzés. Aztán péntek, szombat, vasárnap, hétfö, kedd, szerda, csütörtök, péntek,
szombat, vasárnap szünet. persze hétfötöl már iskola van, de ebben az a szép, hogy nem csak a mi sulinkban hanem az összes isiben az egész országban. Talán ez hihetetlen, de nekünk nem is kellet szombaton a hétföt ledolgozni. :)
Na most már igazán megyek.
Hali!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat