Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rózsa naplója


Tinwe [5702 AL], gazdája Rózsa
2005. április 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/5702
2005. április 13.

"-Mit csinál?-kérdezte Simone.
Tom a konyha sarkában kinyitott egy keskeny, sárga ajtót.Mögötte a kis karában takarítóeszközöket tartottak,és Tom megtalálta,amit keresett: egy kalapácsot:egy kalapácsot,amely mellett egy véső és néhány ártalmatlan súrolókefe mag seprű hevert.
-Én leszek itt a leghasznosabb-mondta, és megfogta a kalapácsot.Arra számított,hogy valaki majd belő az ajtón,vagy kívülről megpróbálja vállal betörni.Aztán meghallotta,hogy a zár nyelve halkan félresiklik-az ajtó kinyílt.Jonathan megőrült?............
Simone-nak nem volt ideje sikoltani,mert a hangot beléfojtották,mielőtt elhagyhatta volna a torkát.A lépések végighaladtak az előszobában a konyha felé.
Feltűnt Simone.A cipője sarkán csúszott,egy nagydarab,sötét öltönyös alak tartötta,és a kezét Simone szájára tapasztotta.Tom balról előlépett,és pontosan a kalap karimája alatt tarkón vágta a férfit.Az nem ájult el,de eleresztette Simone-t,és kissé kiegyenesedett.Tom orron ütötte,hogy leesett a kalapja,majd erősen homlokon vágta,mint ökröt a vágóhídon.A férfi összeesett............
Tom úgy gondolta,most már csak egy ember van a házban,és a csend miatt egyből a garrotte-ra gondolt.A kalapáccsal a kezében az előszobán át a nappali ajtaja felé indult.Igyekezett csendben menni,de az olasz,aki Jonathant a földön tartotta a nappaliban,meghallotta.Igen,a jó öreg garrotte-ot használta.Tom felemelte a kalapácsot,és rávetette magát a férfira."
/Patricia Highsmith-Ripley és a maffiózók/



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat