Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

7th Hell naplója


John Petrucci [165973 AL], gazdája 7th Hell
A gapezet visszatér!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/165973
A gapezet visszatér!

Muhahahahaaaa!!!Milyen szép cím!
Na, ennyi a vidámságból, let sorrow surround us!Az elmúlt időkben(kb. fél év) igazán nem történt velem semmi, csak lett egy együttesem(Journeymen), vettem multieffektet, Petrucci DVD-ket néztem és megbuktam matekból.
Persze egyvalami maradt a régi: az a kibaszott szerelem. Egye rosszabb, ami nagy szó, és különben is, baszakodni kell ezzel a rohadt iskolával(fakultációk, nyelvvizsga, érettségi témák, küzdelem a matek kettesért, kutyafasza...), az pedigosztályfőnököm volt olyan kedves és rámszállt, nehogy már ne legyen még egy problémám, és valahogy mindenki baszogat. Biztos én vagyok paranoiás, de ez már kezd sok lenni, és lassan robbanok. Az viszont csúnya lesz. Olyan ez mint valami hülye film elején: egy fekete csávó énekel, a végén kb. fél percig kitart egy hangot, aztán felrobban a feje. Nekem még van olyan két másodpercem.
Meg voltam Csillebércen is, iskolai médiatáborban. Erről csak annyit, hogy a hetes pavilonba belépve: drabálisbrutális állat kaparászik a vacsoraként felszolgált félig megemésztett makaróniban(igen, jó étvágyat), valamint drága barátja arról mesél, hogy milyen szar lehet mentősnek lenni. Az ember kimegy egy balesethez, ahol mindenhol folyik az agyvelő, és nem süthetel csigás poénokat, mert ott a 13 éves kisgyerek, akiből ez az egész hiányzik.
Következmény: egy tanári fegyelmi és kb. ötven diáknak szóló ajándék.Mindez a mi Diácskánk miatt(egy sör:két vécé bokáig hányva, ajtóstul-tükröstül, plusza hetes pavilonban itt-ott egy kevés az említett spagettiből.
eg voltam Rockfesten is, a következőn már fel is lépek, höhöhöhöhöhöhööö!

A hónap szlogenje:
Inni Fanta,élni magányosan, végtelen szürkésfekete ködben.(Bamboooochaaaa!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat