Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Z naplója


Csontos Imre [53660 AL], gazdája Z
2005. április 29. Tampere

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53660
2005. április 29. Tampere

Otthon vagy itthon - hogy is van ez? Haza jöttem, vagy otthonról jövök - valaki magyarázza ezt meg!!!

Tulajdonképpen nem olyan rossz, nem is olyan szörnyû mint gondoltam. Inkább érdekes és különleges egy kicsikét furcsa, de mégis jó. Nagyon sok dolgom lesz az elkövetkezõ egy hónapban, de most hogy kesä tulee, kaikki on ok, ja kaikki on paljon helppompi :)

Nagyon jó volt otthon és már most hiányzik egy csomó minden. Bár itt hidegebb (legalább tíz fokkal) van ez jobb nekem, és a sok kutyaszar és szemét sem hiányzik egyáltalán, de a barátok a tesóim, család és minden ami a szép Magyarországot jelenti a számomra - HIÁNYZIK!!!


PS: Mindenki aki ezt olvassa és azt utóbbi egy hónapban elhalmozott a szavazataival és leveleivel, nagyon-nagyon köszönöm szépen - elnézést kérek, hogy nem írtam vissza és "ingnoráltam" a gyönyörû 100%okat, de nem voltam net közelben és mikor igen, nem volt lehetõségem rá. Szóval, hajrá - bár tudom, megint nem vagyok kapós, hogy megint 2500km-re vagyok mindentõl vagy legalábbis Mo-tól biztosan ... sebaj, egyszer majd megint ... valamikor ... barmikor ... remélem nemsokára :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat