Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gerbeaud naplója


Dromedár [52307 AL], gazdája Gerbeaud
2005. május 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/52307
2005. május 4.

Üdv naplóm!

Ma direkt nem vettem fel kabátot és nem vittem esernyőt,merthogy úgyis jó idő lesz.Na ná,hogy hazafelé elkapott egy kisebb monszun.Hát banyek úgy átáztam,hogy még a tökömröl is víz csöpög.

Tegnap bezzeg még 40 fok volt.
Mivel jó idő volt gondoltuk kitekerünk Szlovákiába.Az ötlet szuper volt,csak nem ettem előtte semmit és elfelejtettem pénzt váltani,úgyhogy még ott sem vehettünk semmit és majdnem odakozmáltam az üléshez.Kettő kulacs vízzel,meg 2 műzliszelettel nyomattam le a 106 kilómétert.
Hát mit ne mondjak azt hittem megdöglök.
Miután hazaértem megettem egy féldisznót,így nagy nehezen,de megmenekültem az éhhaláltól.Kb. fél kilenckor kómásan bedőltem az ágyamba és fél perc múlva már szunyáltam.

Most lesz egy 5 napos szünetünk.:)Istennnnn.2 nap hétvége+3 nap érettségi szünet.Nagyon istennnnn.Tanulhatok azokra a rohadt vizsgákra.
Két hét alatt kell megtanulnom 2 év irodalom,1 év töri,4 év német és 4 év angol anyagát.Bónuszként még írunk egy kedves kis kémia témazárót.
Már csak azt várom,hogy túllegyek ezen az egész szaron.
Az irodalom a legkilátástalanabb,mivel azt soha nem tanultam meg és ráadásul 2 évből vizsgázunk.Persze ez egy szóbeli vizsga,úgyhogy szemtől szembe fogok hamuvá égni az idodalomtanárom szemében.

Nagy hülyeségre készülök.Megint össze akarok jönni a volt barátnőmmel,holott egy csomót szenvedtem miatta.Ő nme szeretett anyira,mint én őt és ettől állandóan szarul éreztem magam.De így sem jó egyedül.Szükségem van simire,cirógatásra,puszira,csókra,szerelemre.
Szóval,ha nem vagyok szerelmes az sem jó és ha szerelmes vagyok az sem jó.Valami hiba van bennem.:(
Jó lenne már végre,ha egyszer minden összejönne.
HOL VAN MÁR EGY RENDES LÁNY???

Nah,megyek.Üdv holnapig!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat