Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Beus naplója


Bimbi-limbi [222906 AL], gazdája Beus
2005. május 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/222906
2005. május 4.

Nem tudom mennyire jó ötlet ebbe a naplóba írni. a legmélyebb titkaimat is leírjam? végül is senki sem ismer. akkor miért is ne?
ugyanis nekem az a véleményem a napló írásról hogy mindent le kell bele írni. totál mindegy hogy az egy sima vonalas füzet, egy giccses könyv, vagy a teveclubon egy blog vagy mi.
talán akkor le kellene írnom hogy mi történt ma velem. lássuk csak...
felkeltem. gondolom nem meglepő. najó talán nem ez a lényeg. amúgy én is írok naplót. egy sima keményfedeles füzetbe amit még a barátnőm vett tavaly a szülinapomra. azóta nem telt még be. ebből is látszódik hogy mennyire izgi az életem. najó, nem panaszkodom. egy év alatt már elfogyasztottam 3 barátot és azért a családomban is történnek dolgok. pl a közelmúltban kiderült hogy anyu terhes. elég váratlanul ért a dolog hiszen anyu már 40 éves (bocs anyu, úgy sem tudja senki hogy ki vagy így elmondhatom a korod =)) és egyszer már elvetélt. =((((( bizony azóta lenne egy 4 éves öcsém vagy húgom. nembaj. vagyis persze hogy baj de úgy értem hogy az élet mindenért kárpótolt minket. november 13-ra van kiírva. pontosan akkorra amikor a tesóm szalagtűzője lesz. ciki. vicces lenna ha pontosan akkor folyna el a magzat vize amikor tesómnak a szalagját tűznék...
a barátokra visszatérve, nincs valami nagy szerencsém a fiúknál. az első barátom 8.-ban volt. egy hónapig tartott úgy hogy közben egyszer láttam őt. őszintén szólva nem is jártunk. a második barátom pontosan egy évre rá volt. az egy hétig tartott, mert a pasi azt mondta hogy nincs rám ideje. utána érdekes módon egy másik csajra már volt ideje... a harmadik barátom kb 2 hónap múlva volt és 5 egész napig tartott. utána nem bírtam tovább. meg különben is a barátja tetszett. a negyedik barátommal egy hete szakítottunk. az a kapcsolat is 5 napig tartott, a fiú azt mondta hogy neki ez túl komplikált. nekem is az. a barátnőm, rebi neki azt mondta hogy nekem tetszik, nekem azt hogy én tetszem neki. mindezt azért mert ő meg a pasi (zolinak hívják azt a pancsert) haverjával (antival) kavart és hogy zoli leszálljon róluk kénytelen volt erre. merthogy rebi meg azt terjesztette hogy zoli bele van zúgva, mármint rebibe. tudom hogy bonyolult. én sem értem. na és zoli azt mondta hogy azért nem akar velem járni mert ez már bonyolult neki és ha nem ílyen bonyolultan oldottuk volna meg akkor még mindig járnánk. na ezt értse meg valaki.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat