Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kaszi naplója


lacikapupu [973 AL], gazdája Kaszi
2005. május 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/973
2005. május 16.

kistevem hibarnalast igertem. meg is kapod:) nem varod mi?:( sry nincs rad idom. ha megnyugtat hosembert is hibernaltam. meg a hoditoban az orszagaimat is. jol van teged lehet meghagylak. napi 2 percem csak lesz.
nem tudom, majd elvalik.
mint kiderult 3an olvassak ezt a naplot g.i. cs.k. h.e. illetve roluk tudok. az elso az orok szerelmem, a masodik a gimis nagy szerelmem, a 3ik szemely hmm hat nemtom. szar dolog az elet, miert bantunk meg vkit, azzal hogy elmondjuk az igazat? akkor inkabb most hazudnek. de miket irok, ez nem vallomas, nem is tartozik senkire amit irni akarok. na inkabb mas.
gyurmaterem, felelmetesen ismetlodott egy evekkel ezelotti tortenes. en a fekvenyomopadon, majd kiesik a szemem 90 kiloo alatt, mondtam haveromnak sok lesz..erre odaugrik mogem egy hurkagyurka csajszi: segithetek kisgyerek?:)))) hat onnantol vege, ugy elkapott a nevetes, hogy a maradek erom is elszallt, ketten kellettek, hogy levegyek rolam:) vagy a masik amikor kilogattam egy kotelet az erkelyrol s felmasztam rajta, a szomszedok meg a yardot akartak hivni:))
vagy amikor becsipve kivittem a fotelt az erkelyre, s szimfonit hallgattam, meg cigiztem.

visszaterve erdekes az elet. es nagyon rohan. asszem. hol van mar a regi ido, hol vannak a regi baratok? es miert fel az ember?meg mitol? en is vagyok akkora boszme,leutok barmit. megis felek. miert? miert bantom meg azt akit nem szeretnek, es miert nem tudom megbantani azt akit szeretnek? talan nem is szeretnem igazan? kerdesek. a valasz valahol. valtoztam. nem keresem a valaszt. majd alakul ra a valasz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat