Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anikó naplója


Pancsi pupu [40856 AL], gazdája Anikó
2005. május 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/40856
2005. május 27.

Szijja iciri-picuri kis naplócskám!

Ma egész jó napom volt. Matekból nem írtunk dogát!!!! Rajzon próbáltuk a pedagógusnapi műsort amit én kezdek!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Aztán itt vagyok még mindig a suliban és nem birunk menni pestre!!! Ma akarok venni fürdőruhát, h holnap tudjak menni a strandra. Tök jó, h megyek, csak nem lehet tanulni és 2 oldalas dogát kell írnom Balassi költészetéről. Szerintem a szerelmi verseit választom, csak az a kár, h ahhoz még kell egy szerelmes versét elemeznem. ez a jobb téma, meg a nehezebb is! Szntem ezt fogom választani.
Tegnap a kártyábal elrontottam 1 betlehemet és ezután tök rossz hangulatom volt! jöttek a pestiek, csak sajnos Lacikával nem játszottam!!! Ő is sajnálta és tök cukin nézett!! gratulált az előző heti famille-hoz ami jól esett. már bejutottam az első 100-ba! tök jó! a bátyjámat akarom lekörözni akinek 100 valhány trófeája van (az én 6omhoz képest) de én még kezdő vok!!! de sikerülni fog!!! érzem ;)
már mindjárt vége a sulinak és mehetek!!!! már allig várom, h holnap menjek a strandra és csobbanjak a jéghideg vízbe!!! (így fogok meghalni!!!)

Szntem ennyi mára elég,
Puszilok mindenkit aki szeretné,

Anikó

Ui. :ha esetleg Katucin és vayaskexen kívül valaki olvassa az írjon, h mijjen!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat