Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Agent Mathey naplója


The BT Air Force camel [183535 AL], gazdája Agent Mathey
2005. június 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/183535
2005. június 7.

Na ma megérkezett a válasz az első levélre.Gondolom oktatni akart szegényke de csak azt csinálta amire számítottam. És mivel én ilyen jó emberismerő vagyok, így tudtán kívül is szerzett nekem egy-két jó percet, amíg a lelkifröccsén röhögtem (röfögtem).Hajaj....Nem hiába vagyok a kamuzás és a lavírozáselmélet mestere...Csak az a kár hogy nem láttam az arcát is amikor elolvessa a savat. :D
Mindenesetre ideteszem a levelét:

Nos............. Legalább őszinte voltál,csak tudod,ahogy fogalmaztál-illetve ócsároltál-annak ellenére,h nem ismersz(aminek melleselg örülök,mert te csak szennyeznéd a környezetemet!!!)........elég alacsony intelligencia szintre utal,de ahogy a fotódat elnéztem.....ez evidens is!!!!~ Szerintem te tisztában sem vagy azzal,amit írsz!! tele van helyesírási hibákkal,értelmetlen hülyeség az egész!!! ha az a dolgod,h felszabadítsd a rabszolgákat,akkor sajna már pár évet lekéstél.....ugyanis már NINCSENEK RABSZOLGÁK,csak olyan csicskák,mint te!!!!!!!!
Idióta barom!!!!!!!!!


Hát igen,én egy idióta barom vagyok.Mondjuk ha tudná, hogy mi a BT (és nem csak feltételezné róla hogy egy gyermeteg egyszemélyes álösszeesküvés),akkor talán tisztelettudóbb lett volna.
Na sebaj.Bár nem hiszem hogy ő tudja, hogy miről beszél.Mert még ma is vannak rabszolgák! Csak ő nem tud még a DENOTATÍV jelentésrétegekről.
De majd most megkérdezem tőle! :-)
Aztán majd meglátjuk...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat