Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibor (Ka) naplója


Kvarcarc [76518 AL], gazdája Tibor (Ka)
2005. június 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/76518
2005. június 26.

Ma találkoztam egyik régi ismerősömmel, egy volt általános iskolai osztálytársammal. 280-at is bíró motoron volt, és először ő ismert meg. A hangjáról aztán én is felismertem , még a bukósisak és napszemüveg levétele előtt. :o) De mintha csak arról szólt volna találkozásunk, hogy felismerem-e, vagy sem.. Na, nem gondolok ilyeneket. Beszélgettünk egy jó öt percet, aztán tovább robogott. :o) Örülök, azért, hogy találkoztunk. :o))

Amúgy ma srtandidő-light van, bár kissé melegem volt, ahogy sétáltam lent. Kimennék a strandra, bizti jól érezném magam :o) A következő kérdés: Miért nem megyek ki a strandra? Nincs kivel. Na, akkor erről ennyit. Cső.

Tibor
-- 14:01 --

Nem sokára ebédelünk itthon, családostul. A sétám, amit fentebb emlegettem, nagyimhoz volt, akit elkísértem hozzánk: elmentem érte, s vele együtt visszajöttem. El volt törve a keze, s még rosszul is megy, meg hamar elfárad, szóval el kellett kísérnem, nehogy elessen ezen a ramaty padlózaton, amit aszfaltnak neveznek itt errefelé, a harmadik kerületben.
Napszemüvegben voltam. Úgy vagyok a napszemüvegemmel, amit kisebb összegért csináltattam dioptriásra az egyik ofotértban, hogynéha felveszem, néha pedig nem, hiába süt a Nap, nem zavar annyira, hogy ne látnék semmit. Az én szemeim nem napszemüvegen nőttek fel, így talán edzettebbek.. Na, megyek ebédelni. :o) HAMM-HAMM! :op

Jó étvágyat, szép délutánt! :o)
Tibor
-- 14:08 --



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat