Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Betty naplója


Púpos Csincsillag [40983 AL], gazdája Betty
Az én nagy gondom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/40983
Az én nagy gondom

Szia kedves naplóm!

Képzeld, voltam a hullámban anyummal, a barátnőmmel, meg a kereszthúgommal, és tök jó volt. Hétvégén meg lent voltam a Balcsin, mert a kereszthúgomék mennek majd egy hétre, és lementek megnézni a házat,és engem is vittek. Véglis jó volt, csak hogy a ház tele volt pókokkal, amiktől én undorodom, a kereszthúgom valamikor jó magasról leszarta, hogy mit akarok, meg a pénzemet is náluk hagytam, azt tőlük kellett kölcsön kérnem, hogy tudjak ajándékot venni a szüleimnek, és tök úgy éreztem magam,mintha mindenki terhére lennék. Ráadásul a kereszthúgom idegesítő 6 éves unokaöccse is folyton rajtunk lógott. De nem ez a gond. Hanem az, hogy megkérték, hogy menjek le velük majd 10 napra a Balcsira. Vagyis a kereszthúgom apja kérte, meg a kereszthúgom, de én úgy érzem, hogy az anyjának terhére vagyok. Na most nekem nem sok kedvem van lemmeni az alábbi okok miatt:
1. pókos a ház, és majd csak hétvégén jönnek le a kereszthúgom nagybátjáék, akik póktalanítják a szobát(de sajna velük jön az idegesítő unokaöccs is)
2. tisztára úgy érezném, hogy csak a terhükre lennék
3. nem rég jöttem haza, és máris el kéne mennem, alig lennék itthon, a szüleimnek meg hiányzom
Viszont az alábbi okok miatt mennék:
1. Láttam a bazárban egy tök jó plüss macit amihez lehet venni ilyen nevet, és azt megvenném (ugyanis bolondulok a plüssökért)
2. Tök jó a Balaton vize
3. Nem akarom megsérteni a kereszthúgomat meg az apját azzal, hogy én nem megyek.
Szóval most nem toom, hogy mit csináljak. Úgyhogy létszi aki olvassa a naplómat az adjon tanácsot, még ezen a héten!!! Ja! És aki tudja, hogyan lehet képet beilleszteni a napló bejegyzésekhez, az létszi árulj már el!
Köccccccccccce:
Betty



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat