Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Brom naplója


Bullon [158708 AL], gazdája Brom
2005. július 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/158708
2005. július 28.

na hát ezt is megéltük... meleg van nyáron...hosszabb ideig... jajj de jó... félreértés ne essék szeretem a jó időt (bár a tél a kedvenc évszakom) de ezt csak víz mellett lehetne kibírni, és hát én nemigen leledzek arrafele...

tegnap elfelejtettem blogolni, így most pótlom:
az eredeti célnak kitűzöttnél kicsit később, tegnap jöttünk haza telekről, de ez nem baj :) kicsit több mint egy hetet töltöttem haverokkal ( Thommer, ARB Formi, DJ Karaj ) ráckevén, s fun volt :) címszavakban:
rohadt cigók vandalizmusa,
"mikor eszünk?", idegesítő karajdallam, elcseszett szali-sütés, karaj alias firekiller, solo, poker, canasta (még mindig ott vagyok a szeren :)), Forma1, foci ( gólkirályi státuszom nem csorbult :)), lábsérülés, brutál-tűzgyújtás, allalone-bográcsos, fényképezés, böszmedarázs, céllövés, sok zene (végre egy ideig uralkodott a zenei izlésem :)), reggeli-esti-hajnali séta a csajkommunáig (zsákosember....ugye thommer? a libasorotok még mindig bennem van :))), mezítlábazás kilómétereken át, "seholegyfagyi", hattyú támadás, helyi "értelmiségi-kisebbségi" megnyilvánulások, punnyadás, éssatöbbi-ésatöbbi.
összegezve fun volt :)

szomorúan konstatáltam tegnap, hogy senki sincs a közelben akiről azt hittem lesz...

jajj családunk gyarapodott egy "vérszomjas" fenevaddal .... :)) majd rakok fel képet róla



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat