Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ildi:) naplója


baby [63286 AL], gazdája Ildi:)
2005. augusztus 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/63286
2005. augusztus 6.

Tisztelt Ismeretlen, aki szinte naponta lekéred a tevém hívóját!!!

A jelszót a teve gazdájának az e-mailcímére küldi a teveklub. Nem értem miért kéred le, ha véletlen kicsit később látogatom meg ezt a tevémet. Úgyis az én e-mailomra jön, én meg nem felejtettem el! Ha nem látnád, naponta látogatom ezt a tevémet. Príma a kedve, nincs elhanyagolva.
Ha valamit szeretnél, miért nem írsz levelet?
Természetesen ezt a tevémet hiába is kérnéd, mert a lányomtól kaptam Karácsonyra, ezért fontos és érzelmi értéke számomra megfizethetetlen.
Ha meg megpróbálnád ellopni, és véletlenül sikerülne, sem mennél vele sokra, mert már ismerem a teveklubosokat, és nekem már segítettek tevém visszakapni. Utána tudnak nézni, kié volt egy-egy teve hosszabb időn keresztül, milyen címre volt regisztrálva, szóval bármikor visszakapom, mert az enyém már régóta és ezt bizonyítani is tudom.
Azt azért elárulhatnád, miért épp ezt a tevét nézted ki, mert nagyon kíváncsi lennék rá.



Ezt a levelet az adatlapomról bemásoltam ide is, mert innen nem lehet a későbbiekben törölni, ha esetleg sikerülne bárkinek is lenyúlnia ezt a kedvencemet.
Mindenesetre elég kitartó az illető, mert alig kések el a látogatással, már ott is a jelszóemlékeztető a postafiókomban, van, hogy egy nap többször is.

Üdvözlet minden tevegelőnek F.né B. Ildikó :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat