Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kócos kisördög :D naplója


Mr. Szemét Láda [192576 AL], gazdája Kócos kisördög :D
Berni még mindig nálam.. :P

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/192576
Berni még mindig nálam.. :P

Hát az éjszaka faca volt. :D Hajnali 3-ig kb Tomival [13959 AL] camoltunk, hülyültünk ... :D Aztán Tomi elment aludni, aztán 4-ig még neteztünk, és lefeküdtünk ... hát lefekdütünk de 6-ig dumáltunk. :D Meséltünk mindenféllét egymásnak. :))) Sz'al volt téma. Nővérem fél 5-kor ért haza mert disco-ba volt, meglepődött, hogy még mi mindig tök éberek vagyunk. :D
Aztán 6 fele elaludtunk. :P
Na ez a hülye felkeltett 11-kor. :D Tök kómás voltam még, de nem bírtam vissza aludni. Na lementünk, kajoltunk és később jöttem netezni Bernivel. :P jaj, sok haverommal camolunk azt mindegyik srácnak tetszett. :D Azt ez a szöszi mindig azt mondja, nem jó csaj. Na tévedett, sokan alábizonyítják. :D Amúgy tegnap csináltunk egy közös tevét: [244146 AL] Megnézhetitek, már a naplóba is firkantottunk. :D
Sokat hülyültünk és néztük a Jóbarátokat. :D
Aztán Andi még elment déltán és aztt mondta 6 óra fele jön. Na erre 7-kor hazaállított és hozott Berninek ruhákat (elment Mártihoz :)). Úgy volt még, hogy kedden buli lesz a haverokkal de most nem megyek, mert sok idegen jön ... a legtöbben csajok, 16-17 évesek és hatvaniak/turaiak... :) Sz'al én kitaláltam, hogy nem megyek. :) Bár még talán meggondolom magam, mert ma amikor kint voltunk a többiek hívtak. :) De most mit csináljak pár haver között??? Az úgy nem jó. Sz'al nem megyek.
Van a Tibukám is [211094 AL] az meg mindig azzal jön, hogy talizni akar velem. S most mondta, hogy kedden jönne hozzám. De már más is mondta, hogy jönne hozzám, Norbi [1798 AL]. Nem t'om most melyikkel talizzak. Tibu csak pár órát lenne itt ... de Norbi meg épp most mondta, hogy 9-16-ig itt tudna lenni. Lehet, hogy Tibu haragudni fog, de én Norbival jobban taliznék. Bár még Norbi nem tuti, hogy letud jönni. De remélem le tud. :)
Ma taliztam Lacival, Milán haverjával. Kérdezte, hogy most mivan Milánnal. Hát "nem t'om" volt a válasz. Bár most nem t'om , hogy talizunk e holnap Milánnal. de én nem akarok Tőle már semmit. Nem akarok mégegy távkapcsit. T'om milyen szar volt mikor NOrbival jártam és hetente egyszer láttam. :((( De Vele legalább az volt jó, hogy mindennap dumáltunk MSN-en több órát. De Milánnak nete sincs. Az sms-ezés túl drága. :((( Na mindegy, sz'al Vele szerintem semmi nem lesz.
Berni val'szeg ma és holnap is nálam alszik, bár még a holnap nem tuti. :)
Holnap kell menni a tankkönyvekért. De furi, GIMIS LESZEK! :D
Na asszem ennyi mára. :) Pussz mindenkinek!
Emy (K)(K)(K) 22:59



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat