Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Czeglédi naplója


Czpupi [19408 AL], gazdája Czeglédi
2005. szeptember 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/19408
2005. szeptember 2.

Nem sok dolgot bánta meg eddigi életemben, de egyet most nagyon.Küldtem egy e-mailt neki, amit igazából nem gondoltam komolyan, meg át se nagyon, és beképzeltnek neveztem, tudván, hoyg nem az.Még én is beképzeltebb avgyok a magam módján, de ő aztán nem, végképp nem.Tiszta lélke, ami manapság ritka. És ez sztem fájt neki, de legalábbis nem eett jól.Ezt pont attól az embertől kapta, akitől a szeretet és megértést kapta eddig, mivel úgy igazából sneki más nem nyújthatja neki.Legalábbis így gondolom, nekem ez jön le.És akkor ilye teszek...nem valék normális. És cserébe ő mit nyújt nekem?Azt amiről eddig csak álmodtam.Egy álom válik valóra vele és akkor megbántpm.Faragatlan ember avgyok Tuskó Lady helyett Tuskó Sir:_)

Ami megtörtént az megtörtént, szerinte ez még nem hullámvülgy, d enekema az.Sőt a völgyben lévő tó alja.
Tout le journée ez járt a fejembe.Réngatzózott a szemem sarka, ezért írtam le, mert ár untam.Olyan badarságokat fantáziáltam, hoyg neki új suli jön és ott megismerkedik vmi fiuval miközben eszébe jut, milyen voltam és akkor nemesegyszerűséggel itt hagy.
Onnantól aztán tök egyedül lennék, ebben a kibaszott nagy világban, ahol többet kell számolni az érettségi százalékait és kockázatait, mint egy nyamvsa matek érettségin!!!!


III.bejegyzés a nap folyamán.Nme is haragudott rám.Túl mélyen néztem a szavak mögé és felfújtam a dolgot.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat