Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

DEtty naplója


Törpiszörpi [209738 AL], gazdája DEtty
2005. szeptember 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/209738
2005. szeptember 5.

szerdáig nem mehetek suliba...fáj a fejem meg ugy mindenem..vlmi fertőzés vagy mi...nagyon örülök neki...:(
vicces volt a mai napom..
az egész úgy kezdődött hogy felkeltem..nagyon kellemes volt..a szemem olyan picire zsugorodott hogy tökörbe nézve majdnem elsírtam magam..napszemüveg nem volt..de mire kiértem a buszmegálloba addigra nagyrész elmúlt..de nem teljesen..borzasztó volt...szal..tanúlság! mindig legyen otthon napszemüveg!!!
francival buszmegálloban tali..elmentünk a suliba..berontottam a magyar órámra:P...szal..igy beestem..a tanár röhög..én meg mondtam h csak a tankönyvekért jöttem be..és már megyek is..azt mondta ok..gyógyúljak meg..pff..mintha az olyan nagyon könnyü lenne...szal suli után az orvos ...fél órát gyalogoltam..a 20kg-s táskámmal ami perzse 1 vállas és majd megszakadtam..ez is baromira kellemes volt...odaérve az orvoshoz kb fél órát vártam..közben ott szaroztak a gyerekek körülöttem rugdosott 1 kis kölök..az annya röhögve rászól..sanyika nem szabad! a gyerek röhög és rugdos tzovább..egyre jobban fájt a végén feláltam és ementem onnan..aztán jöttem én..bemegyek ..és a doktornő elkezdett oltogatni..hogy nézek ki,..a hajam milyen igénytelen hogy ilyen téppettes..looooooool...meg hogy jaj hogy nbézel ki..kint van az egész derekad!...erre szétszedte a gatyámat felhúzta a köldökömig..juj..nagyon szar volt..közben röhög a nyakamon amit bög:D szivott ki, ugyi tegnap...:P
megvizsgál..néz ..röhög..kérdi..csak nem rocker vagy?...könyörgöm.!!!! atrtól már rocker valaki mert fekete gatya vamn rajta meg a körme fekete..meg a haja sötét???!!!!..szal..nc..
doktornő után irány haza..közben ugyi megszakadok..szal..anya kijött elém a buszmegálloba..hazavitt...ettem..megnéztem 1 nyálasvicces filmat..és lefeküdtem aludni..és most itt vagyok..
a maoi napom nagyon szar volt..
hajrá mindenkinek!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat