Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nikyyy naplója


Púpos Nikyke [129418 AL], gazdája Nikyyy
2005. szeptember 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/129418
2005. szeptember 13.

Cia Naplom!

NEm is tudom,hogy mit írjaak ide,most!!Most beszéltem a GErgővel(msn-en) és jokat röhögtünk!:D!Naah most zenét hallgatok!De nem tom,hogy mit akarok írni ide!Deháát ez van!:P Ha mondasz 1-témát akkor írok....:) Ahha értlek4Thát a tegnaprol meséljek?! :) ok!!
+gyözttél!!!
Nah ugy kezdődött,hogy suliba voltam!:(:(
És elmentünk lovagolni!És anyunak közbe elmondtam az 1-esemet! és mondta,hogy ha még 2x kapok 1-es akkor nem mehetek lovagolni!!DE mondtam neki,hogy nem tehetek rola mert a Norbi miatt...De nem érdekelte!!naah tehát haazajöttek a lovaglásbol és msn-eztemm....aDON HUAN-nal!:) naon jo fej srác!De akorákat röhögtünk a győzikén.....:)
Há dik!nem azt kellett volna el öször meg tanulni,hogy hogyan kell a levegőt bentartani:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD majdnem leestem a székről!!:))))))!Naon cool az az ember!!aztán dvd-t néztem az 50-első randit néztem..Naon szeretem azt a filmet mert a közepénél:Kérhetek egy utolsó esló csokot?? az annyira tecccik!!!!:)))YEEEEEEEEE 100-évet várnék rád-megy most!!!!YEEEEEEEEEEE yEEEE YeEe!!!!!!!Rajtam nevet..érzi,hogy bármit meg tehet!hát igy legyen..nem bánom én ha kell..ugyis belehalok..őő soha nem jök már vissza a szivét egy másért akarta..a vágy..üres olcso kis játék ha kell.. ÉN 100ÉVET VÁRNÉK RÁÁD!!:DDDNah ennyit errőll!
Sztem meg nézem a 36 kutyámat net-en!:) igen ne nézz igy rám!! télleg 36 kutyim van (neten) naah sztem ennyi elég lesz a naplozásbol mert doki nem fogja tudni elolvasni...!:D de ezért léccyy ne tiltsatok ki!Köcce Doki!!Pusszzyy!Hát mostmár télleg nem tom mit irjak!megyek és nézem,hogy mikor jön fel végre fel a DON HUAN! vagy áááhááá meg van!!A Gergő meg kérdem hogy nemakar-e neki szolni..:D:D:D áá ugyse fogja megcsinálni....:( de pill és megkérdem...jaahj ne legyél mát ilyen türelmetlen...áá inkább nemkérdem meg mert azt fogja hinni,hogy szeretem a DON HUAN-t! Naah megyek Pápá naplom!!! CUPpP!!!Képen a Szénácska másik csikoja van...A Szalma:D
Syasztok!PUsszyyka!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat