Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Stuka naplója


Stuka [110322 AL], gazdája Stuka
A figyelem elvonása a bánatról

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/110322
A figyelem elvonása a bánatról

Kicsit le vagyok maradva a bejegyzésekkel:S De most pótolok belőle;)

Az előző bejegyzésben le írtam az utóbbi napok legmeghatározódd eseményét. Ez a csütörtöki napon történt este 8 órakor. Utána szerintem kilóméterekről látszott rajtam, hogy mi történt. Családi vacsora volt, de nem mentem ki, mert közben kaptam ezt a "hírt". Amikor kimentem, már befejezték az evést. Nekem hagytak egy adagot, de nem tudtam enni (azóta is csak annyit eszek, amennyit "muszály"). Nem kérdeztek, csak vígasztaltak. Azt se úgy, hogy "ne bánkódj", hanem úgy, hogy a tesómék elkezdtek hülyéskedni:-))) Nekik köszönhetem, hogy eltudtam aludni aznap:$

A pénteki napom: Talán mondanom se kell, hogy elhagyott a tevehitvesem. És azt se, hogy Ő SOKKAL több volt, holmi "tevehitvesnél":$
Suli után sétálgattam kedvtelenül. Nem gondolkodtam, "csak voltam". Bementem egy könyvesboltba, ahol megvettem azt a könyvet, amivel szemeztem már egy ideje:) Amikor hazajöttem, mégse tudtam olvasni se:S Elkezdtem zenéthallgatni a számitógépen jó hangosan és közbe beszélgettem sorstárs haverommal (Csabával). késöbb feltettem egy olyan játékot, amivel már nagyon régen nem találkoztam. Azért választottam ezt, mert odafigyelős.
Miközben Csabának adtam tanácsokat, hogy próbáljak segíteni Neki, rájöttem, hogy le kell kötnünk a figyelmüknet, hogy ne gondolkodjunk azon, ami fálydalmat okozna. Ajánllom mindenkinek a figyelmébe!!! Ennek fényében alakítottam a szombati napomat is.

Szombat: Atila barátommal megbeszéltük, hogy elmegyünk bicajozni. Így hát találkoztunk a nyugatipu.-ban és a reggel 9:05-ös vonattal elmentünk Esztergomba. Onnan bicajjal Tatabányára. (Ne kérdezzétek miért:-))) Az Ő ötlete volt:-DDD ) Az út "különös volt. Már a fele elött a végén szerettem voln ajárni:S
Úgy éreztem, hogy nincs erőm tekerni. Mégis volt, hogy a domra 40-47km/h-val mentem fel:S És persze a lejtőkön sem fogtam vissza magamat. Nem éreztem azt, hogy egybemaradok, mert vár majd valaki, aki félt engem. Sokkal inkább azt, hogy "minden mindegy":$ Mégis jónak mondanám az utat, mert közben Attilával is sokat hülyültünk:-)))
És végül is jó volt levezetni azt, ami különben bennemrekedne.
A túra után peig elmentem a haveromékhoz, mert hívtak a szokásos pénteki "elvagyunk"-ra:-))) Nem akartam magamnak szabadidőt hagyni, ezért bicajjal mentem oda is. Meg is lepődtek:-)))
Hajnali 2 körül hazaértem. És annak ellenére, hoyg alig álltam a lábamon 68km. tekerés után, 4 után feküdtem le.

Vasárnap pedig apuval voltam utána pedig itthon:-)))

A jövő hetemet pedig úgy tervezem, hogy hétfőn megyek mozizni 20:30-ra. Kedden szabadnap lesz, mert az osztályunk első lett a suli sportnapján és elmegyünk mozizni suli helyett:-DDD Szerdán pedig ingyenmozi 20:00-tól:-))) A "Hazárd megye lórdjai" lessz:-)))


KÖSZÖNÖM!!!
(Ha elolvastad:P :-) )




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat