Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Orsolyka naplója


Kicsi Idus [17961 AL], gazdája Orsolyka
2005. október 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/17961
2005. október 16.

csá ember
azért teszem ide a régi bemutatkozásomat, mert sajnálom kitörölni... meg mert lehet h egy ideig nem írok újat, uh be kell érned ezzel... mondjuk már kb 1éve h +írtam, de sebaj
itt van:

Helló!
Na jó...:o)
A nevem (gondolom sejted) Orsi. Naagyon szeretek sportolni (RSG-sajna csak egy pár hónapig, röplabda, atlétika, régebben táncoltam több helyen is, görkori, bicikli, kosár, aerobik stb.). <--Ezekből versenyszerűen a röpi és az atlétika, bár az utóbbi, egyelőre csak a NAP versenyek, de el AKAROK kezdeni atlétizálni is.
Hobbim ezeken kívül a Netezés, kártyázás, olvasás (de nem a kötelezők...), bár nincs túl sok szabadidőm a suli miatt részben, de járok zenesuliba... Meg most fuvolázni tanulok.
A zenei stílusom meghatározhatatan. Mindent szeretek ami jó...meg ami nem...de azt kevésbé...
Nincs kedvenc kajám. Nem szeretem a pizzát, sem a hamburgert, meg semmilyen (számomra undorító) tengeri herkentyűt.
Van egy hullámos-papagájom. Csipi. Szerintem nagyon ari. Megnézheted az oldalamon (cím lentebb). És nézzétek meg 2 haveromat: Bogyeszpupu [41833 AL], és Dirty Sullen [63610 AL]. :D
Ha van MSN-ed és szívesen leveleznél velem, akkor feltétlenül írj, mert nekem is van... Egybként az e-mailomra is írhatsz: korsid@webmail.hu
Az oldalam: http://gportal.hu/orsolyka Ha van kedved nézd meg! (másik tevém:Kicsi Liz@ [132466 AL])
Szívesen levelezek vagy msn-ezek Veled [főleg, ha én is yóófejnek talállak Téged...]<<<---de ha nem akkor is! ;))))

Azt egyébként tudnod köl, hogy ha kell, akkor visszadumálok, és nem birom, ha vki beképzelt.

Ha van kedvetek, csatlakozzatok az Egybesült Vpg& karavánok karavánba! Nagyon jó kari (hmmm...hát...ööö...)… Midenesetre nézzétek meg!
....hmmm..hmmm....

Nem akarom Rád eröltetni hogy szavazzz, de ha tetszett az ALom, akkor semmi akadája. Persze ha MINDENKÉPP le KELL szavaznod (megteheted), akkor légyszi írd meg miért (a leszavazás nálam 10től lefelé kezdődik...)!
(szerintem kicsit hülyeség a szavazás, dehát ez van)

Ja, majd' elfelejtettem! Tudom sokan mondták már, hogy semmilyen datikódnak, datibokornak (esetleg fának), datiduplázásnak ne dőlj be! Vannak akik mások kárából élnek. (tudom, hogy todod)(jajah, de ismerek olyat aki bedől az ilyeneknek...) UGYE???
De ha pl. küldesz egy idegen mobilszámra SMSt, akkor valószínűleg nem a barátodnak érkezik meg... Így van a datikóddal is. Ha egy másik teve sorszámára küldesz dt-t akkor az nem a Tiédre érkezik meg, hanem oda, ahova elküldted...
A "datibokor" csinálójának meg mi haszna lenne abból, hogy 2szer annyi dt-t küld vissza, mint amennyit megkapott? Persze nem mondom, hogy nincsenek jószándékú, vagy becsületes UFÓk a földön, de a TTCn nem sok van belőlük! Sajna.

Na jó, tudom, hogy unalmas rizsa volt, de így jobb a lelkiismeretem...mellesleg utálom a csalókat...

Csoki a pofidra!
:D

U.i.: A kép rólam van, DE át van dolgozva. És aki csak ez alapján ítél és szavaz, az magára vessen, mert nem ismert meg, pedig itt pont ez lenne a lényeg. Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok ilyen...mindig... De mit csináljak, ezen legalább nem látszom annyira...:)
Amúgy egyszer poénból csináltuk...nekem teccik:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat