Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Metallica*** naplója


Golyhos [8498 AL], gazdája Metallica***
Filozofálgatás rulez.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/8498
Filozofálgatás rulez.

Félték nevedet,
királyok, nemesek,
Mátyás osztagát,
a Feketesereget...

most előre szólok, ha rajtam kívül más is olvasná, h unalmas lesz és szar.

Holnap Eu ismeretek dolgozat, gyönyörű a jegyzet, biztosan szépen is égne...kezdek elérkezni a tavaly februári formámhoz, ami nem sejtet tul sok jót számomra, de azért bízok a véletlenekben, amik tudjuk, h nem léteznek:) néha elfutnak a fejem felett(tehát a képernyő tetején) különféle jobbnál jobb hirdetések, és az első 3on még nevetek is, de aztán kezd már szánalmasnak tűnni... az emberi butaságnak nicnsenek határai, és ezt már számtalanszor bizonyitották is.
Lehet, h jobb igy élni, gondolatok nélkül, kipróbálnám, mert ha az ember egyedül van egy napot, túl sokat rágódik a múlton, amit már nem lehet visszahozni soha, de álmodozni jó. egy darabig... aztán a sokadik óra után már kicsit unalmas. közben megint egy értelmes üzenet haladt el a képernyő tetején, jó lenne, ha nekem is ennyi pénzem lenne, h igy pazarolhatnám. :)
szóval visszatérve a gondolatom láthatatlan finom fonalára, a filozofálgatásra, melyet pár perccel ezelőtt kezdtem el boncolgatni elmém borotvaéles pengéjével, már nagy költőnk, József Attila is megmondta, h jövőd csak a multaddal együtt lehetséges, kinek multja nincs, jövője sem lesz, tehát azt sosem lehet letagadni, sosem szabad elfelejteni. ez igy szép és jó, de az sem teljesen okés, ha a multad még mindig kísért, és egyfolytában a gondolataidba férkőzik, miközben akarva akaratlanul csak sebeket kapsz a másik oldalról, amiben eddig biztál. csalódni emberekben sokféleképp lehet, de a legroszabb az, amikor szeretnéd hinni hogy nem, hogy a szavak mögött más gondolatok állnak, h csak úgy tűnik, ez csak egy egyszeri dolog, de sorra bizonyitja a sors, h nem, mégiscsak másnak hittél valamit, vagy valakit. tehetek akármit, nem lehet kizárni a fejemből dolgokat, és attól még, h elfedem a problémát, az még ott van, és csak az idő múlásával, és esetlegesen egy új érzés felbukkanásával múlik el. a most szombati buli sokmindent el fog dönteni, bár attól tartok, hogy a rám jellemző végletesség alakulhat ki hajnalra. ha most sikerül, az, amit tervezünk, úgy, ahogy meg volt álmodva, akkor az egekig jutok, és végre megint lesz egy felhőtlen időszakom, de ha nem, akkor lesz egy "szép" másnapom. ma olvastam vhol, hogyha egy kapu bezárul, kinyílik egy új. pár hónapja ugyanezt gondoltam, amikor kinyilt egy új, és menynire jol elpuskáztam. a másik meg, hogy a boldogság sajnos múlandó,sőt, meglehetősen felszínes, ha végre az egyik oldalon rendeződnek a dolgaid,m akkor tuti, hogy a másikon elmúlik valami. egyszerre a 3 dolog, ami a legfontosabb nekem az életben, még sosem teljesült be. már épp itt az ideje:)
hey, rég írtam ilyen jó hosszú, és unalmas naplóbejegyzést. és mégcsak különösebben nem is szidtam benne semmit...:) pár hónap mulva élmény lesz visszaolvasni.

áááá, Istenem, miért engedted, h elolvassam ezt az utolsó szánalmas hirdetést? most igy kell itt hagynom ezt a szemetet..:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat