Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Minona naplója


Emilya [77156 AL], gazdája Minona
2005. november 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/77156
2005. november 1.

Még szerencse, hogy a klubban néha találkozik az ember olyanokkal is, akiknek van saját gondolatuk! Éppen feladni készültem a "tevémet", amikor ráakadtam Sir Galahad, alias Svejk naplójára. Szerintem nagyon jó lesz majd eszmét cserélnünk a világ dolgairól!
"Szeretném magam megmutatni"..de mégse! Azért az se rossz, ha szabadon, kötöttségek és előítéletek nélkül válthatok gondolatokat bárkivel! (Bár, mióta módosítottam az adatlapomat és biztosan tudható, hogy liberális elveket vallok, vannak, akik "elpártoltak" tőlem!) Erről persze nem ők tehetnek, szegények, hanem akik elhitetik velük, hogy a liberálisok nemzetárulók, hazafiatlanok és bármit képesek elkövetni a saját "véreik" ellen. Az igazság persze nem is érdekli őket, hisz az előítéletes gondolkodásnak épp ez a lényege. Nem fogom bizonygatni senkinek, hogy én ugyan nem járok széki viseletben, de néhányat már megmentettem az utókornak! Nem bizonygatom, hogy azt a székelyudvarhelyi kiállítást, amitől az odalátogató honfitársaimnak bepárásodik a szeme, no, azt két ronda liberális: a férjem és én rendeztük! (Ez a tény ti. úgysem érdekelné őket!)
No sebaj! Talán másokat viszont ez vonz!

Továbbá: nagy híve vagyok annak,ha valaki képes értékelni a humort.Sajnos nem mindenki ilyen: ők azok, akik halálosan komolyan veszik saját magukat. Ez okozza azt a fajta merevséget a személyiségükben, ami normális embert egy idő után kifejezetten taszít. Azt hiszem, én még normális vagyok...

Egyébként "hervad már ligetünk", beszökött az Ősz az udvarunkba. Sajnos néhány nap alatt a két fánk teljesen színt váltott,mint néhány... no, nem politizálunk!
Szóval szép, szép, de azért az mégiscsak szebb, amikor a nedvesorrú kis rügyek bújnak elő!

A kép nem azért homályos, mert rossz a felvétel! Ez a reggeli pára, amit a Duna közelsége okoz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat