Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ibus naplója


MC Torz [9680 AL], gazdája Ibus
2005-11-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/9680
2005-11-14

na csé:)(ahogy egy hülyegyerek köszönne)
beillesztem a diának küldött levelemet, kábé ez történt velem, a káromkodásaimra nem nagyon kell figyelni, a diával szoktunk így ökörködni:)kezdem...
na baszd meg!
nemtom, mi a fasznak húz ilyen kék csíkot a szélére, de mind1, mer lehet, te nem is látod... nem fogod elhinni... beteg vagyok:) najó, a faszom beteg, csak olyan másnapos vagyok, mint az állat, tegnap voltam pepébe, ott ittam pár tequilát+amikor visszajöttem, megittam azt a maradék fél litert, ami csütörtökről maradt, mer a buzi peti(ex pasim)kidobott, azt tegnap ottvolt valami tamás+pár anonym személy, éshátizé:)kicsit összejöttem az ákossal, de csak szájrapuszi volt, semmi más, de ezt el ne mondd senkinek, mer letekerem a tököd! hallod, megyek ma pepébe, ha nem jössz akkor is letekerem a tökeid, azokat a nagyokat;)! hallod, ma reggel elmondták, mit műsoroztam, hát én csak pislogtam, mint hal a szatyorba, hogy milyen segghülye vagyok:D azt mondták, leültem az ágyra, aztán páros lábbal elkezdtem rugdosni a falat, utána+kimentem a folyosóra&ordítoztam, mint a disznó, meg bementem a másik szobába, fölkeltettem mindenkit, h én mennyire nagyon szeretem őket, és nem akarok elmenni, azt onnan is kirugdostak, utána visszamentem, és a fogast kétszer rárúgtam az ingridre:D utána+kihánytam az ablakon, amit mellesleg reggel láttam és leöntöttem egy liter vízzel:D és az a vicc, h semmire nem emlékszem, úgyh télleg bebasztam, reggel+lementem a dokihoz, eljátszottam neki a hattyú halálát:) elkezdte nyomkodni a hasam, hát hallod majdnem sugárba hánytam le, utána+elkezdte lehúzni a gatyám, má a fél picsám kintvolt, és még fogdosott+nyomkodott ez a perverz állat, utána+húzza föl a pulcsim, és nyomkodja a mellem, hát hallod ehhez én többet nem megyek, nagy trauma ért, segg perverz... jajj, geci annyit kell mesélnem, majdnem elmentem pápára egy református gimibe, ilyen internátus bentlakásos szarság... bemegyek az igazdatóhoz, azt mondja nekem áldás békesség, meg az ajtón Isten hozott+ilyen szarságok, hallod má nagyon kell beszélnünk, mer nagyon hosszú lenne most így mindent leírni, mer sok minden történt velem, hallod csak nagyobb ribanc leszek, najó, nem:) na télleg befejezem, mer nem akarom lefárasztani azt a nagy elmédet, nameg a csöpp kis szemeiddel is gondolom akarsz még látni, úgyhogynem fárasztom azt se! tom, h ma hétfő van és mennél haza, vagy mi a fasz, de má a fasz kivan, és tökönszúrom magamat, ha nem leszel ott pepébe!!!!!!!! úgyhogy ma ott, és nekem8ra vissza kell jönni, úgyhogy fél8előtt el kell indulnom, 6körül má ottvagyok!!!! na csá!
bocsesz, h csak ilyet illesztek be, de nagyon nics kedvem írni, memá a diának írtam, és vágod, lefáradtam:D na léptem... seggrepacsi;)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat