Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Atommaki naplója


Atommaki [213450 AL], gazdája Atommaki
2005-11-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/213450
2005-11-23

Csupán szeretném kiegészíteni az adatlapom, mivel nem tették lehetővé, hogy igazat mondjak magamról, már ami a centimet és súlyomat illeti. A születési dátumom is pontosítást igényel, hiszen még csak 20 hetes vagyok és a mamám pocakjában lakom, de 2006 04 05.-én már elég erős leszek, hogy minden kedves embert, aki ellátogat hozzám már idekint a "való" világban üdvözölhessek, ami a mamám szerint egy igen remek hely, ezt én kicsit kétlem, mert ennél a luxusnál, ami idebent van semmi sem lehet remekebb, de ráhagyom, hagyj higgye, hogy igaza van.:)) Én pedig összegömbölyödöm ebbe a finom, puha melegbe és néha figyelmeztetem, hogy itt a kaja idő, mert van, hogy erről egész elfeledkezik. Nem is tudom, mi lenne vele nélkülem, de most már itt vagyok, majd vigyázok rá és arra a másik ismerősre is, aki már 12 hete kopogtat, hogy méltóztassam végre észrevenni, hogy ő is a világon van. Azt mondja ő Apa, hát jó: legyen. Vele sem vitatkozom. Nem akarnám megbántani, hisz olyan kitartó. Beszél hozzám, énekel. Csak azt nem tudom, hogy pontosan hol van. Valahol a Mamám körül.
Arra már rájöttem, hogy a Mama mindenhol van, körülettem, ezt kezdem érteni, az Apa nevű valaki, pedig valószínű, hogy a Mama körül lehet, azért van kicsit távolabb. Próbáltam néha beszélgetni vele, főleg, mikor meghallottam a hangját, de nem mindig figyel. A Mama bezzeg azonnal észreveszi, ha megmozdulok, de ez az Apa...igen kitartónak kell nekem is lennem, hogy megérezze, hogy megérintem. Azt mondja olyan gyengén mozog, én,gyengén? Erre begurulok és jó alaposan belebokszolok...a Mamába, hátha a körülötte létező Apa végre megért. Ám mit kell hallanom? Azt mondja, hogy igen, talán mintha megmozdultam volna, de az is lehet, hogy az aszalt szilvát érzi. Aszalt szilvát, na köszönöm. Nem is értem minek töröm itt magam, akkor beszéljen a Mamával, hogy neki is adjon abból az aszalt szilvából, amivel engem szokott mindig meglepni.
Először, amikor szólt a Mama, hogy eszi ezt a valamit, izgalmasnak találtam azt az ízt, ami váratlanul teljesen átitatta a világomat. Mélyen belekortyoltam és ízlelgettem, jó volt, de hogy minden nap? Ott az Apa, kortyolgasson most már Ő aszalt szilvát, én szeretnék valami mást, ám még nem tudom, hogy közöljem a Mamával, mert eddig nem igazán érti mit is szeretnék neki mondani. Bár, ha már itt tartunk, azért nem panaszkodom, szépen gyarapszom: jelenleg 340 gramm és 26 centi vagyok. Ezt a múltkort tudtam meg, miután végre sikerült megszabadulnom attól a rémes zajtól, amit a fejem felett csináltak. Szabályosan zúgott tőle a fejem. Ahogy kitisztultak a hangok, hallom, ahogy a Mamám mondja Apának: -Manóka nem rajong az ultrahangért. Hát nem: próbálja csak ki egyszer, ő se fogja majd szeretni. Aztán ez után mondta, hogy mekkorát nőttem. Én roppant büszke lettem magamra, ám Apa azt mondta milyen pici. Pici?? Miért ő tán nagyobb?? Na ki vele, igazán megmondhatná, hogy mekkora, de arról bezzeg hallgat. Nem is baj, nekem több van, mint neki. A minap fedeztem fel, hogy van 4 hosszú nyúlvány rajtam, amin kisebb nyúlványok vannak, remekül lehet szopogatni őket, de ezt a Mama biztos nem érti, neki nincs ilyenje, direkt megnéztem. Neki hangja van és olyan gömbölyű kiterjedése, amibe olyan jól el tudom vackolni magam. Apa pedig a Mama körül van, Ő biztos oda vackolta be magát. Apa nem tudom hova, Apán túl zajok vannak, erősebb és gyengébb hangok, aztán pedig rázkódás és nyikorgás. A Mama azt mondja ez a " való" világ. Én bent vagyok, és ez a Kint. Tehát a Kint Apa körül van. Jó, ha mondják én elhiszem. Biztos jó így nekik, én mindenesetre úgy döntöttem maradok, ha úgy tetszik Bent, és innen küldöm minden látogatónak üdvözletem, aki Kintről kopogtat és nevezi magát, ahogy csak akarja. Apa a kapuőr, a Mama megvéd, én pedig most egy kicsit szunyókálok, hosszú volt ez a nap. Mára már nem ficergek tovább, asszem. Remélem a Kint is elcsendesedik, vagy legalább halkabban dübörög, nyikorog, csattog egy kicsit. Rázkódni és ringatózni lehet, attól jobban alszom, ez igazán tetszik.
Akkor szervusz Mama, Apa és te Kint, holnap majd újra beszélünk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat