Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lori naplója


French Kiss [235640 AL], gazdája Lori
...egy levél tőlem...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/235640
...egy levél tőlem...

Drága édes Szívem!
Ma délután kint sétáltam az udvaron, és megakadt a szemem azon a bizonyos fenyőn, ami alól néztem a holdtöltét, és Rád gondoltam.... (Tudod, megírtam Neked a ttc-ben, és Te oly csodálatosan továbbfűzted a gondolataimat...) Bevallom, már napok óta nem láttam a holdat, de nem azért, mert nem jutottál eszembe (mert Te mindig ...), hanem egyszerűen csak nem volt rá időm...
Olyan, mintha álomvilágban élnék, a nappal valahogy eltelik, de egész nap csak az estét várom, vagyis az éjszakát, ami mindig a miénk. És bár messze vagyunk 1mástól, mégis együtt alszunk el. Én általában a Te sms-eden (amit annyira sajnálok letörölni mindig!), vagy az épp válasznak szánt üzin, amit én írok Neked. De az utolsó gondolatom mindig a Tiéd, Szerelmem!
És ahogy az öreg fenyőt néztem, az jutott az eszembe, hogy elég szem előtt van, és alatta a fű is tele tobozzal.... Nem volna jó pont ott szeretkezni. Bár Veled mindenhol jó lenne! Szóval, körbenéztem az udvaron, és megakadt a szemem az egyik szomorúfűzön, aminek földig érnek a lehajló ágai. Igaz, alóla nem látni az eget, a holdat, a csillagokat, de ha Veled kettesben ülnék alatta, mit sem számítanának már ezek.... elvesztenék jelentőségüket.....
óóóóhhhhh, milyen csodás is lenne! És bár a fűz elég közel van a kapuhoz, úgysem látna minket senki a leomló ágak védelmében... legföjjebb a vágytól és gyönyörtől izzó sóhajaink hallatszanának ki alóla......aaaaahhhhhhhh.....
A Te ölelő karjaidban nem számítana semmi, megszűnne a világ körülöttem. Csak az érintésed, a csókjaid, a gyönyörű szád érzéki símogatása.... és érzéki sóhajaid..... az illatod, amit éreznék.... és amibe belevesznék...... oooooohhhhhhhhh......
jajjjjjj, már megint miket írok???!
De mi juthat egy szerelmesnek az eszébe a szerelméről???? És ez még az ártatlan érzéki vágyakozás.... vannak ettől sokkal vadabb gondolataim is, ha Rád gondolok! Főleg, mikor éjszakánként halálra izgatsz az érzéki sóhajaiddal, vagy az izgató, őrjítő sms-eiddel..... Tudod, szívem.... :))
hhhhhhhhh..... jajjjj, drága Egyetlenem! Egyre kevésbé merek belegondolni, hogy mi lesz, ha végre talizunk.... És egyre inkább félek is, mert a tali egyben magában hordja az elválást is, és azt nem fogom kibírni, bele fogok halni!!! Hogy végre megkaplak, és annyi vágyakozás után az enyém leszel, aztán visszamész, mert hát menned kell.... És olyan édes vagy és gyönyörű, tökéletes, minden tekintetben.... A lányok meg ragadnak Rád, tudom én! (és persze, tudod Te is! Csak olyan édes tapintatos vagy, hogy inkább elmosolygod a dolgot...)
Édes szerelmem, már annyit gondolkodtam ezen, hogy el nem tudom mondani..... és van, amikor azt gondolom, talán jobb volna hagyni az egészet, még a kibontakozás előtt... de hát abba is belehalnék!! A féltékenységbe is, és az elválásba is!! pedig hidd el, alapvetően egyáltalán nem vagyok féltékeny típus! (tudom, úgy néz ki...) De Te már annyira fontos vagy nekem, hogy még a gondolatát sem tudom elviselni, hogy más lány érintsen. Meg tudsz érteni?
Nah, félre az ilyen depis gondolatokkal! Jajjj, drága édes szívem, anniyra szeretnélek már végre érinteni téged! Megölelni, megcsókolni, beletúrni a gyönyörű dús hajadba, és érinteni mindenhol... MINDENHOL!!!
Jajjjj!!! Úgy vágyom Rád, úgy vágyom erre!!! Szeretni és kényeztetni téged... és kikészíteni.... minden vágyadat lesni és teljesíteni..... aaahhhhhhh....mert az nekem is gyönyört okozna.... Ez okozna élvezetet nekem, ami Neked is, Egyetlenem.... csókolnálak lágyan és érzékin, mohón és vadul.... imádnám a tested minden porcikáját ( :)) de leginkább.... nos, igen!)
Egyetlenem, remélem jól telnek a napjaid! Igen, TUDOM, velem, azaz hogy együtt jobban telnének....
Ma kimegyek este az udvarra, hogy lássam a holdat. És csak Rád fogok gondolni, Te drága.... De mit is beszélek? Egész nap, és állandóan, a nap minden percében Rád gondolok.... még munka közben is, vagy bármi más közben .... is.... És nem egy elraktározott zugban, hanem főhelyen! :))
Most látom, olyan felhős az ég, ezután a nagy kánikulai forróság után jólesne egy kis lehűlés, vagy zápor...aaahhhhhhhh.... és olyankor szeretkezni, amikor az eső veri az ablakot, és az ereszről csorog a víz..... oooohhhhhhhh.... isteni! Bár olyankor ezt az ember csak a szétfoszló öntudata párás ködén keresztül érzékeli.... mégis olyan jóóóóó.... jajjjjj, mennyire vágyom RÁD!!!!!!
óóóóó, Te drága! Pont most kaptam sms-t tőled, amiben ezt írod: "nincs rá szó, mennyire szeretlek, csak sóhaj..." :))) Ezt akár én is írhattam vna neked!
Közben kapomt tőled az izgatóbbnál izgatóbb sms-eket, és jó, h pont itthon vagyok ma, mert a munkahelyemről lehet, h válaszolni se tudnék rájuk. :))
Drága édes szívem, be is fejezem, aztán feladom, hogy minél előbb megkapd.
És tudod, Egyetlenem!!
SZERETLEK
IMÁDLAK
VÁGYOM RÁD
KÍVÁNLAK!!!
ÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ....
millió - millió csók:
a Te Lorid















Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat