Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

BlackPriest naplója


BlackPriest [63564 AL], gazdája BlackPriest
2006-03-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/63564
2006-03-07

gondoltam akkora divat a naplózás, beírok én is. így durván 1 év után köszi, már nem aktuális a munkakeresés, most egy jó helyen vagyok..egy darabig.

aztán ugye itt vannak a levélben/cseten okoskodók. érdekes módon mindegyik okosabbnak hiszi magát mindenki másnál. ők marha jól tudják mi az adminok dolga, ők az igazság bajnokai, függetlenül atótl, hogy nem tudnak helyesen írni és ezt még védjegyüknek is tekintik. ugyanmár, a szánalmasságnak is vannak határai. aztán ilyeneket szednek elő, hogy én nem kezdem az új mondatot nagybetűvel..nabumm, én ezt nem tekintem védjegynek, így gyorsabban gépelek, ahol kell úgyis nagybetűvel kezdem a mondatot.

aztán ittvannak az anyázók, mindegyik ártatlan a kirugás után, jönnek fenyegetőzni, hogy majd törölnek a TTC-ről, stb. ha már ittvagyunk, én nemis vagfyok regisztrálva a TTC-n, hogy törlölnek onnan? tudtommal ez teveclub, azaz TC.

na mindegy, lehet itt csűrni csavarni a szót, nem mondani neveket, ugye nagyezsda? én akármit akárkinek mondok, azt felvállalom a saját nevemmel, adom hozzá az arcékpem, bármit, az meg, hogy valaki nagy kiszúrásnak értékeli, ha beleír egy levelezést a naplójába, újabb szerénységi bizonyítvány magáról.

ohh, igen, a tiltólista. ez csak neked szól nagyezsda, számomra te is egy kis pont vagy az anyázók közül, akinek túlfejlett igazságérzete elcseszett lépésekre kényszeríti az ujjait és baromságokat irat vele.

jaj, szinte lefelejtettem. mindenki annyira különlegesnek érzi magát, hogy 1 óra, nap, hét távlatából majd emlékezni fogok arra, hogy mi a nyűgje, stb, ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit, ez nem így van. kb 5 perc és elfelejtem a kirugottak nevét.

másik: az, hogy a nevem a cseten van, még nem jelenti, hogy én magam is a gép előtt ülök, tehát ha valakit kirúgnak és a nevem fennt volt, legyetek oly jók és ne vonjatok le alaptalan következtetéseket, hogy automatikusan én rúgtalak ki titeket.

összefoglalva: kistevék, engem hidegen hagy az anyázás, fenyegetés, könyörgés, naplózgatás(ugye nagyezsda?)miegymás, akinek gondja van és kulturált módon próbálja megbeszélni, azzal én is normális vagyok(nagyezsda, te már nem tartozol ezek közé, inkább írtál volna levelet naplózgatás helyett), aki meg csak odáig jut, hogy beszólogat cseten, levélben, naplóban, az meg tegyen szivességet ennek a közösségnek meg nekem és hagyja megdögleni a tevéjét.

részemről lezártam a naplóvitázást, mielőtt elkezdődött volna, dehát ugye nagyezsda nem fogja megállni reakció nélkül, de ugye okos enged, és így a hülyék gondolatai hallatszanak hangosabban



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat