Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

andi naplója


(Tuvica) [175673 AL], gazdája andi
Magány(?!) & Barátság!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/175673
Magány(?!) & Barátság!

asszem kéne ide végre vmi értelmes dolgot is írnom. de sajna semmi okos nem jut az eszembe... nemakarok áradozni oan emberekről akiket még nem ismerek és oanokról sem, akiket mások nem ismernek...
naon összevagyok zavarodva. különböző érzések kavarognak bennem...
Magány
ma rámtört a magány. utálom hallgatni, mikor a csajok a pasiaikról dumcsiznak, h. ki mit kapott, kivel mi történt, stb... néha azaz érzésem, h. elkéne már nekem is vki, máskor viszont naon örülök, h. nincs senkim... csak ne törne rám olykor ez az érzés!!!!
akire ma szintén rátört a magányosság, ne üljön otthon! inkább menjen ki a barátaival és szórakozzon! ne roskadjon magába. "Ne add fel, ha a társad a magány, csak menj tovább, hisz az út végén vki terád is vár!" szóval csak semmi szomorkodás! na persze ez rám is vonatkozik!:P
Barátság
számomra ez a legfontosabb dolog az életben, ettől legalább nem érzem annyira magányosnak magam! a barát az az ember, akire mindig számíthatsz, még akkor is ha baj van! naon sok karit láttam itt, aminek ez volt a neve. igaz barátokat nem könnyű szerezni, de csak akkor értékeled igazán, ha már elvesztettél 1et! viszont ha rátalász, vigyázz rá, neh. elveszítsd!!! de 1et mindenki jegyezzen +!: barátságból akármikor lehet szerelem is, de szerelemből sose lehet már barátság! szóval szerintem 1 szerelem, ami barátságból jön, nem ér annyit, h. elveszíts vkit akire eddig mindig számíthattál! igaz barát pedig csak az aki mindig minden helyzetben segít rajtad, mégha neked nem is tetszik! az idő pedig ezeket a barátságokat csak megerősíti....!!!
(néhány mondtatod ellestem a Mosoly&Barátság kari leírásából, aminek már több mint 1 hónapja tagja vok! remélem a vezetők nem haragszanak meg! :D)
na azért mégiscsak írtam ide vmit! még ha nem is annyira érdekes... ;o)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat