Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

FLÓRA naplója


Miss Édi Dömibaba [195189 AL], gazdája FLÓRA
Április 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195189
Április 1.

Hát kemény egy nap volt!!!Csomó kalandot éltünk át!!!

1.Kaland:PD
A tengerimalacom terhes volt és hát szült is:D...nah nem ez a kényege!!!Má untam a kicsiket állandóan vinnyogtak stb.. aztán elvittem a boltba őket.Rá egy hétre mire ébredek reggel 7-kor??!Hát sír a Dodó..szült.Tök kész voltam,örültem,hogy végre CSEND és NYUGALOM,erre tessék...nah mind1.A vége úgy is szomórú lett.A szülés közben meghalt az egyik,agyon lett taposva,a másik pedig rá 3napra:(nagyon gyenge volt szegény és nem is szoptatta az anyja..nagyon ari volt azé!!!!

2.Kaland:PD
Déltután lementem lógni a barátnőimmel és hát az pszlopokat fogtam és sikerült bele tenyerelnem egy darázsba...jó meg szidtam az anyját..hát kibaszottul fájt!!!!A barátnőim meg kiröhögtek...hát volt rá okuuk ott szidtam a darazsat tiportam el a döglött bogarat stb..

3.Kaland:PD
Este volt olyan fél 7 fele.Számoltuk:fél óra alatt 5 mentő és 3rendőr kocsi...abből 2 mentő és 3 rendőr kocsi egy házhoz ment,ami köbö 10m-re volt tőlünk.Egy ember roszul lett.Mindenki tőlünk kérdezte,hogy mit történt:DD,mi persze semmit nem tudtunk:PD.Tök izgi volt!!!!:DDXDXD
Sajna,csak annyit láttunk,hogy viszik le hordágyon az embert!!!Nagyon durva volt...

Hát asszem még 1 ilyen április 1-je nem lesz soha!!!Nagyon király volt:DD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat