Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Black Panther naplója


Black Leopard [84094 AL], gazdája Black Panther
2006-05-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/84094
2006-05-03

Tiger

Ő visszatért az élők sorába. A lelke egy kisbabába került és már akkor megvoltak a képességei.
Vámpír vér csorog az ereibe, akire nem hat olyan, mint más vámpíroknak. Így tud nappal is mászkálni. Még ehhez tartozik, hogy Tigrissé tud átváltozni gondolatolvasó, és még sorolhatnám mihez ért.
Párduc testvéreivel már ovis koruk óta barátok voltak mindig kihúzták egymást a bajból.
Párducot úgy ismerte, meg hogy a bátya megkérte Tigert oda véve elé a lányt vigyázzon rá mert mindig bajba kerül mostanában. Igaza is lett a bátyusnak. Megpróbált a lányra vigyázni de ő meg találta mindig a balhét. Két srácba bele kötött ok nélkül azok pedig nem nézték, hogy lány vagy sem meg akarták verni a nagy szájalásai miatt. Nem használhatta a képességeit mások előtt, ezért csak furfanggal úszhatta volna a verést, de az sem segített. Így neki ált arra futni ahol Tigert lerázta és pont bele futott a fiúba.
Mért rohansz kislány? Úgy kapkodod a levegőt, mintha szörnyet láttál volna.
Ahogy a lány rá vetődött elnézett arra amerről futott.
Látod, már mért rohanok! Felugrott a lány és a karmait elő hozta a háta mögé rejtve a kezét.
Tiger megérezte, hogy a lánynak is van képessége, mint neki. Csodálkozott hogy ezt nem mondta a lány bátya neki. De mikor a srácok oda értek Tiger a lány elé állt és rá nézve a két támadóra átváltoztatta a szemét és a fogait is, elő hozta úgy, hogy a lány ne lássa, és ne érezze az erejét blokkolta a lány arra kifejlesztett képességét.
A két srác elrohant üvöltözve. Tiger megfordult a lány felé a kezét elkapva de már vissza volt változva.
Gyere a bátyád biztos, keres minket.
Engedjed el a kezem és akkor talán veled, megyek.
Tiger rá nézett és nagy levegőt vett. Felkapta a karjába, és oda vitte az egyik hintához és elkezdte lökődni.
Kicsit még maradunk utána szót fogadsz, legalábbis nekem, mert ha nem ne tudd meg milyen, leszek utána.
Elmosolyogta magát a lány. Ideges és elkezdett nevetni.
De még mennyire ideges leszek cicukám.
Párduc rá nézett mérgesen Tigere és rúgott felé a cicuka miatt. A srácot úgy látta, hogy eltalálta. De egyszer csak hátulról megszólalt és a hinta láncán megfogta a kezét a kislánynak.
Első próbálkozásra nem is volt rossz támadás.
Párduc ekkor jött rá, hogy ennek a fiúnak is vannak képességei, mint neki. Csak saját maga nem tudja irányítani. A srácon pedig elkezdte érezni ő teljesen, uralja a testét és a képességeit.
Na megpróbálod újra? Oda állt elé párduc pedig lehajtotta a fejét. Úgysem fog sikerülni minek próbálkoznék. Tanítok neked egy-két dolgot.
Neki állt tanítani trükköket, hogy befolyásolja magát rúgásokat, ütéseket. Ahogy naponta találkoztak és a lány játéknak, fogta fel az egészet őneki érzései lettek Párduc iránt.
Egyik éjjel ment a kislány oda arra a helyre ahol tanította Tiger. Ott sírt a hintába. Tiger otthon volt de megérezte, hogy valami baja van és oda rohant. Leguggolt elé nem ért hozzá csak figyelte. Párducból kitört, azaz emlék, ami az egész életét befolyásolja most már. Elmondta a fiúnak ő pedig figyelmesen hallgatta. Rá jött hogy Párduchoz nagyobb türelem kell, mint egy átlagos lányhoz hogy meg tudja szerezni magának. Teljesen bele szeretett. A lány mire befejezte a történetét, potyogtak a könnyei. Tiger hozzá ért az arcához és elkezdett közeledni felé.
Én nem vagyok olyan, mint az, aki bántott. Szeretlek.
Megpuszilta a száját a lánynak többszöris. Párduc meg sem mozdult de hírtelen kisidő múlva az emlék, amit a fiú elfeledtetett párpercre vele visszatért. Ezt észre véve Tiger leemelte az ajkát a lány szájáról és hátrább lépet. Gondolta most ki fogja a lány tölteni rajta a bosszúját, mert hozzá ért. De nem csillogó szemekkel elkezdett hátrálni, ahogy a fiúra nézett levegő után kapkodva. Hírtelen egy gyors hátra harcot tett és rohant, ahogy tudott haza.
Ez után nem találkoztak. Legkésőbb akkor találkoztak mikor suliba, kerültek egy osztályterembe.
Tiger se ismerte meg egyből Párducot és ő sem Tigert. Igazi kötözködős perszóna lett kihívó egyéniséggel. Akibe tudott bele mart, ahogy Tigert is kiszemelte magának áldozatul.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat