Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csilla naplója


Csillag15 [8362 AL], gazdája Csilla
2006-05-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/8362
2006-05-17

Hali naplócskám....

Rég, nagyon rég volt az, mikor utoljára írtam ide, sok eltelt azóta, jó is, rossz is történt.
Az előbbi bejegyzésemhez, ami szinte egy éve volt csak annyit szeretnék elmesélni, hogy végződött a love storym.
Hát...akkor még a szerelemnek az elején voltam, minden rózsaszín volt körülöttem, aztán csak idővel jöttem rá sok dologra. Igaz, nagyon szerettem őt, aztán elment haza, ami kb 300 km-r volt tőlem. Egy ideid még szép volt, aztán kezdtem rájönni, hogy nincs távolságra szerelem. Kell érezzed magad mellett a személyt, kell halljad, hogy mondja SZERETLEK. SAjnos én ezt nem hallottam, ezért jónak láttam, hogy legyen mindennek vége. Aztán vége is lett 2005 végén, épp szilveszterkor, mikor csúnyám megsértett, de hát el lehetett azt is viselni. Most is még néha ad életjelet magáról, de már hidegen hagy minden ami hozzá kötött. Talán ennyi lenne a rövid kis történetem.
Azóta én is már mást szeretek, igaz az még távolabb van tőlem, kb 600 km-re, de vele mégis másképp van. Bízok abban, hogy majd jobb is lesz.

Most, miután kiöntöttem a lelkemet neked, drága naplócskám, megkönnyebültem egy kicsit.
Egy képet is teszek fel magamról, a napokban készült, nem valami jó, de hát nem a külső számít valakiben. Mint ahogy az idézet is mondja: "Jól csak a szívével lát az ember, Ami lényeges az a szemnek láthatatlan."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat