Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszti naplója


Béla007 [170684 AL], gazdája Eszti
Ma (július.3) hétfő van

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/170684
Ma (július.3) hétfő van

Hello !!!!
Kezdeném a következő naptól:
(Június29) csütörtök: Ma voltunk kirándulni a tánctáborral. Vonattal mentünk zánkafürdőre és ott az erdőben egy tanösvényen mentünk aminek voltak állomásai és különböző feladatokat kaptunk ott. Utána elmentünk pávázni, gondolom nem tudjátok mi az. De nagyon jóóóóóó volt. Ezután úgy terveztük hogy elmegyünk a strandra. De elkapott minket a vihar. Sikerült beállnunk egy vasúti híd alá, de oda is befújta a szél az esőt és a jeget. Nagyon ijesztő volt zuhogott az eső&jég dörgött villámlott az ég. Amikor kicsit csilapodott az eső elfutottunk az vasútállomásig aztán hazavonatoztunk&buszoztunk Veszprémbe. Aztán én hazamentem.:)
Pénteken sem volt jobb idő mire leértem a GyH-ba telsejen eláztam. Aznap volt a tábor zárás szerű izé. Délután volt.Volt finom süti meg innivaló.Mindenki kapott egy CD-t amin olyan zenék voltak amiket hallgattunk.Nagyon jóóóóó volt a tánctábor,csak sajna hamar elment :(:(:(:(
Szombat: Igazából semmi különös nem történt :)
Vasárnap: Zsuzsi (tesóm) születésnapja !!!! Este volt fincsi vacsi+ torta nagyon jóóóóóó volt !!!!! Nem emlékszem hogy említettem-e már hogy Zsuzsi nyert egy autót !!??? Amikor a sulis táborban voltam akkor tudam meg, és a múlthéten szerdán mentek el érte. Egy nagyon szép piros tütüt nyert a szerencsés tesóm&barátja :)
Hétfő vagyis ma, semmi érdekes nem történt még ma :) 10 óra körül keltem, de egész nap ásítozom , nem azért mert álmos vagyok hanem talán az időjárás miatt.
Béla007 597 napos!!!!! :):):) 3nap múlva 600 !!:D
Mára ennyi Kedves naplóm :) HELLO



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat