Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsigi naplója


Balgaszó [296853 AL], gazdája Zsigi
2006-08-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/296853
2006-08-08

Hell

Kiolvastam egy iszonyat jó könyvet! (Danielle Steel-A Szellem)
Komolyan mondom, hogy nem tudtam lerakni, annyira érdekes és szívhezszoló volt... Talán azért, mert egy kicsit az én életemben is van valami hasonló...
Na mindegy, a lényeg, a lényeg, hogy azt a könyvet mindenkinek ki kellene olvasnia!:)
Kaptok egy kis ízelítőt:

Ez Danielle Steel 40. regénye.
A könyv igazi főszereplője - testi valójában - már nem él. Sarah Ferguson angol bárónő kegyetlen és kapzsi férje elől keresett és talált menedéket az Újvilágban, 1789-ben. Sarah derűsen és boldogan él itt, a különös házban, amelyet a titokzatos, indiánok között élő francia gróf emelt szerelme, az angol lady számára.
Peregnek az évek, évtizedek, századok. Az amerikai Charles Waterstont napjainkban hagyja el felesége. A sikeres építész világa egyik napról a másikra megsemmisül. Tanácstalan, boldogtalan, magányos emberként bolyong, nem találja lelki nyugalmát. Isten útjai azonban - mint tudjuk - kifürkészhetetlenek. Charlie éppen azt az ősrégi udvarházat veszi bérbe, amely egykor Sarahé volt. A padláson rátalál az asszony naplóira is, amit lebilincselve olvas.
Sarah Ferguson szelleme így lesz Charles Waterston "vezérlő csillaga".
A regény, arra int, hogy EGYÉNI BOLDOGSÁGUNKÉRT, SZERELMÜNKÉRT VÍVOTT HARCUNKAT SOHA NEM SZABAD FELADNI, MÉG A LEGREMÉNYTELENEBB HELYZETBEN SEM.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat