Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csilla naplója


Misi Bunny [28194 AL], gazdája Csilla
2006-08-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28194
2006-08-31

Úhhh most tényleg ott tartok hogy végem...Annyira de annyira vágyom Giulianora!!! És már nem beszéltem vele 5 napja! Nem is tudom hogy bírom épp ésszel...De írt már nekem hogy vár rám Olaszban és menjek amint tudok:) Sajna ma nem jött fel este msn-re, gondolom alszik mert holnap munka van...Viszont már megvan hogy mivel fogom elvenni az eszét hogy végre idejöjjön, és akkor nem engedem ki az ágyból 1 hétig...:))
Most a nap végén azért máshogy látom a dolgokat...:((
Alig beszéltem ma vele, tök kivagyok, mert nem is tudtam neki elmondani amit akartam..de mondjuk jobb is mert ez inkább esti téma, amit nem szabad elpocsékolni nappal, amikor úgyis dolgozik és nem tud úgy figyelni rám.
Azért szar mert biztos rá tudnám venni hogy nagyon, de nagyon megkívánjon...jaaj megint az lesz hogy amiért nem tudok vele beszélni, teljesen rákattanok és frankón szenvedni fogok, ami persze eszem ágában sincs. Jaj mi legyen? Mert elfelejteni már nem tudom, ő rángatott ki majd 3 évi magányból, végre elkezdtem újra pasizni, ráadásul olasszal!!! :)) (Divina Famiglia Italiana...cupp)
Ez már ugye kb. 8 éve nagy vágyam!!!!! Még sose voltam olasszal de mindig is ezt akartam, mert szerintem ők a legjobb pasik a világon!!! Olyan csinik, bármi is van rajtuk az tök jóláll nekik, a fejükön is minden hajszál a helyén van...ahogy mozognak...ahogy beszélnek...még az a durva akcentusuk is imádnivaló, ahogy angolul (vagy más nyelven) próbálnak beszélni...
Hjaj nekem teljesen kész vagyok...segítsen valakiii!!! :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat