Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

nincs naplója


Púpos Ede teve [12016 AL], gazdája nincs
2006-09-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12016
2006-09-16

2006.09.16, szombat

Ma nagyon mozgalmas napom volt.
Már az éjszakám is pocsék volt, ugyanis éjszaka közepén felkeltem, mert el volt dugulva az orrom és nem kaptam levegőt, orrcseppet használtam és aztán 1 óra forgolódás és percenkénti orrfújás után eltudtam aludni.
A reggeli után elmentünk a Széchenyi fürdőbe, és elvilttük a postaláda kulcsot, hogy lemásoljuk.(és az én zsebemben volt)
Három óra úszás után, elkezdett egy picit fájni a torkom, és amikor haza indultunk a lépcsőházban eszembe jutott, hogy nem másoltuk le a kulcsot, és amikor elkezdtem keresni, akkor meg nem találtam.
Sikertelen keresgélés, (és egy kiadós ebéd) után felhívtunk egy ismerőst, aki ilyen barkácsoló izé, hogy betudna-e szerelni egy új zárat, mert ugye a régihez eltűnt az egyetlen kulcs.
Szerencsére neki még zára is volt, méghozzá postaládazár, úgyhogy beszerelte az újat. Postaláda megcsinálva, és mivel volt hozzá két kulcsa elértük az eredeti célunkat, hogy legyen kettő postaláda kulcs.
Ezek után elmentünk a temetőbe, ami egyébként a házunktól pár száz méterre van, és vittünk virágot az Edit nevű nagymamámnak a sírjához, mivel ma van Edit nap. Aztán vittünk egy másik Editnek is virágot, aki egy közeli ismerős.
Ezek után már kezdett besötétedni, és mivel már nagyon fájt a torkom elmentünk egy gyógyszertárba venni torokfájás elleni gyógyszert, mert otthon (persze) nem volt.
Tehát az éjszakai orrfújásból és a délutáni torokfájásból gondolva, kijelenthetem, hogy megfáztam...
Megyek vacsorázni, mert rettentő éhes és fáradt vagyok. És vacsora közben iszok valami jó forró teát.:)
Mára ennyi!

[20:20]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat