Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Esther92 [82056 AL], gazdája Eszter
2006-10-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/82056
2006-10-12

hamar idekerültem..igne mostanában sok a gondom..ha sok a gondom, akkor szokásom írni. egy óriási bajom van nekem. Marha sokat agyalok..Úgy értem mondjuk vane gy adott problémám, ami nincs megoldva, de kell vele vmit kezdeni, és ezen gondoklkozom egész nap, de összerándult gyomorral, mertugye gond..vagyis akkor az egész kedvme elvan cseszve, tehát nem kéne annyit agyalnom..mndig arra gondolok mi lesz ha, mi lesz majd..nem évlezem k irendesen az életet, ez nem jó:S meg nem hagyom hogy a dolgok magával sodorjanak, hanem gondolkozom, agyalok rajtuk..pedig úgy szeretném ha gondjaim MAGUKtól oldódnának meg..vagy ez ennyire lehetetlen? azért van az emebrnek annyi baja h oldja meg magának? nem lehetne h szépen csöndben nyugalomban boldogna hátradőlve figyelem h mik történnek? én már belefáradttam ebbe az örökös agyalásba, abba hogy mindig vannak gondjaim, h nem tudok felhőtlenül boldog lenni huzamosabb ideig..az mondjuk csak egy napig tart, aztán jön megint az h szomorú vagyok..ez annyira szar..:( nekem ez már sok..14 évet kibírtam, pihenni szeretnék.. vagy hát nem is tudom..arra vágyom hogy boldog legyek. tudom rettentően önző vagyok..sajnálom:S de nem mindenki ezt szeretné? persze h nem..a normálisabb emberek a szeretteik boldogságát kívánják, hát kívánjam ezt én is? én szenvedjek, de legyen más boldog? hátha más boldogsága boldoggá tesz engem? nem..én önző vagyok..túlságosna is fájna ha mást látnék boldogan, miközbe nyomorúságomban vagyok..Most asszem eléggé túloztam. Önző? igen önző vagyok mert boldog szeretnék lenni, de enm vagyok önző mert szeretném ha más boldog lehetne.. Csak szeretnék már mondjuk egy olyan évet, amikor nem hullajtok nap mint nap könnyet, mert összetört a szívem(nem koknrkétan szerelmi bánat, hanem bármi) egy olyan év, amit vidámnak,boldognak írhatok le. Amire szívesne emlékszem vissza, amire büszek lehetek. Ez a szeptemberi hónap számomra különleges volt, főleg JÓ:) új ismerősök, új hely. De megszoktam, még enm ismertem(ismerek) annyira midnenkit, és ez jó volt. Senki nem tudott így fájdalamt okozni nekem, boldognak érezhettem magam. Most már kezdenek a klikek is emglenni az osztályban, én az összetartásra vágyom.(ami talán megis van csak én lennék vak? nem tudom..) jó tom, rizsarizsa hátán,de már elfáradtam..elgem van és szeretnék vidám lenni, felhőtlenül boldog. ahogy a mesékben..:) álom? igen az..lehetlen amit szeretnék, vagy csak számomra? vagy csak ennyi önbizalmam lenne? vagy egyszerűen nem szeretnék akkorát koppani ha mindez nem válik valóra. sokszor magam elöl is titkolom azt amit érzek, mert nem szeretnék csalódni..
(ha valaki ezt olvassa, közbe hallgassa: Kelly Clakrson:Breakaway)
ha írok és közbe zenét hallgatok sokkal kifejezőbb tudok lenni, és sokkal több baromságot összeírok, de ettől jobbna érzem magam:)
(és mivel ezt a blogot(ja bocs naplót:/) senki nem ovlassa, nem kell fénem h valaki leolt:P ha meg valaki mégis, fogadom nagy szertettel:) senki sem tökéletes(rajtam kívül)..:p(ja meg ennyire egosita,és író zseni) jó mind1..na mentem, most abbahagyom a szövegelést..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat