Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Aki ismer engem naplója


Tevének álcázott pumikutya [277238 AL], gazdája Aki ismer engem
Ismét Illatos út

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277238
Ismét Illatos út

Általános tudnivalók a telepről

A Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Telepe a kóbor és elhullott állatok begyűjtését végzi Bp.területén.A telephelyre bekerült állatok egy részét lakossági bejelentés alapján fogják be közterületről,másokat saját gazdájuk vagy megtalálójuk ad le.A telep (a közhiedelemmel ellentétben) NEM
MENHELY! A befogott állatokat-remélve,hogy gazdája rátalál-a befogástól számított 14 napon át a telep csak az állat eredeti gazdájának adhatja ki.Ha ez idő alatt sem kerül elő eredeti gazdája,majd nem akad új örökbefogadója,az állat az időről-időre fellépő helyhiány esetén elaltatható.A leadott állatokat a telep nem köteles két hétig tartani,de ez nem azt jelenti,hogy mindenáron kioltják az állat életét.
A telep kénytelen elaltatni az állatokat,tekintve,hogy a mindenkori létszám gyakorta meghaladja a rendelkezésre álló férőhelyek számát.

Szerencsére vannak olyan lelkes állatvédők,menhelyek
és szervezetek,akik-v.amik időről-időre menekítenek meg állatokat sanyarú körülményeik és kilátástalan jövőjüktől.Ezennel megkérek mindenkit,aki állatbarátnak vallja magát próbáljon segíteni nekik!
Bárhogy,bármikor,lehetőségeihez mérten-ahogy tud!
Fogjunk össze és amíg szükség van rá álljunk oda ahová kell! Mert ők megérdemelnének egy szebb jövőt...!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat