Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ödön naplója


Sátáni Kacaj [99539 AL], gazdája Ödön
Régi adatlapom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/99539
Régi adatlapom

Mindenki másnak tart, magam sem tudom kinek higgyek, vagy kinek higgyem magam;

-Elvont. Bevallom, tetszik ez a megnevezés.. de nem tudom illik e rám. Igazából nem vagyok az (szerintem), csak szeretnék, hogy ezzel kicsit különbözzek másoktól. A volt osztálytársaim neveznének így, ha lenne annyi eszük, de ehelyett sátánistának, vagy szektásnak tituláltak. Nem tudom felfogni, hogy ezt a következtetést honnan vonták le. Na de mindegy, nem lényeg.
-Álmodozó. a volt osztályfőnököm mondta ezt, mikor megkérdeztem, engem hogy jellemezne. Lehet, hogy igaza van.. kicsit néha tényleg elkalandoznak a gondolataim. (főleg fizika órán, hehe:D)
-Vidám. na neeeee!!! Illetve de, csak ritkán.. nagyon ritkán. És csak is a barátaim társaságában.
-Depressziós. egy időben az voltam, persze csak nagyon enyhén, ahhoz képest, hogy egyes barátaim mit élnek át. Amikor elkapott ez a „dili”, csak ültem, meredtem magam elé, hallgattam a zenémet... Nem hiszem, hogy nagyon súlyos lett volna. Túljutottam rajta.
-Mazochista. nah hát ez stimmel sajnos. Elég sokszor előfordult, hogy megvágtam magam. Szerencsére már ebből is kezdek kilábalni. De gyakran eszembe jut, újra és újra. Hogy öngyilkos akarok e lenni? Nem. Még nem. Még meg akarom tapasztalni az élet hiábavalóságának érzését, hogy legyen okom rá, és ne csak azért csináljam, mert olyan kedvem van. Ha 20-30 év múlva is meg akarom tenni, ám legyen. De butaság lenne most megölnöm magamat.
-Magányos. ez is igaz. Méghozzá bosszantóan sokszor. De szerencsére egyre több a barát/barátnő, és ez az érzés múlni látszik. Csak sajnos nem lehetek mindig a barátaim mellett.:(
-Makacs. igen. Nagyon.
-Antiszociális. néha.
-Egoista. néha rám tör, néha meg épp ellenkezőleg: már kórosan önbizalom-hiányos vagyok. Ahogy a hangulatom is így változik. egyik percben még bőgni tudnék, a következőben meg már teljesen boldog vagyok, aztán megint elszomorodom. Mindig így megy.
-Csendes. néha nagyon is igaz. Ha még nem ismersz, akkor készülj fel, hogy valószínűleg első találkozásunkkor csak Te fogsz beszélni. Társaságban is gyakran előfordul sajnos, hogy elmegy a hangom, de ha megismersz, megnyílok.
-Dilis. ez minden tekintetben igaz rám. Jó értelemben: vannak olyan dolgok, amiket nagyon nagyon szeretek. Ezeket csak a jó dolgok közé tudom sorolni, annak ellenére, hogy tudom nem normális. Az esőben ázás/éneklés; a szekrény tetején ücsörgés, és elmélkedés; az éjszaka az erkélyen való zenehallgatás, esetenként táncolással; elalvás előtt lehetetlen dolgokról fantáziálás; temetőbe járás. Aztán itt vannak még a „rossz” dolgok. Ezek nem rosszabbak az előbbieknél, csak ezt nem egymagamban teszem, ezért az emberek ténylegesen hülyének néznek. Ide tartozik az éneklés az Árkádban, ordibálás az utcán, ja és ki ne felejtsem: a buszszörf. XD
-Gonosz. elég sokszor előfordul. XD
-Rocker. nem. Állítom, hogy nem vagyok rocker. Sokan mondják rám, szeretem is a rock zenét, de nem hiszem, hogy ez alapján kéne megítélni az embert.

Csak annyit kérek, h ne ítélj el ezek miatt!

Átlagos népszerűség: 91.25% (72 szav.)
2oo6. Október 29.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat