Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

palee naplója


Poolee [117643 AL], gazdája palee
SZEREPJÁTÉK

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117643
SZEREPJÁTÉK

KALANDJÁTÉK!

Sokat gondolkoztam, azon hogy lehetne többet kihozni a Teve Clubból. Tök jó hogy nevelgeted a tevéd meg minden, de egy idő után beleun az ember (egy kicsit)
Úgy döntöttem megpróbálok kicsi változatosságot belevinni a mindennapi tevegelések mellé.

Az idősebb korosztálynak, akik szerették egy kicsit is a szerepjátékokat, biztosan mondanak valamit a Kaland Játék Kockázat könyvek. Ezeknek a lapozgatós könyveknek akkor volt sikerük mikor én még olyan 10 év körüli voltam.(hú jó rég volt)
Nem kellett más a játékhoz csak két dobókocka ceruza és radír. (ezek szerintem mindenkinél megtalálhatóak)
A játékhoz szerencse is kellett, de így volt igazán izgis a könyv :D Persze csak akkor ha becsületesen játszottál végig.
Mindenkinek saját karaktere volt, minden szükséges, fontosabb értékkel, mint pl. ügyesség, életerő, támadóérték...

Tehát arra gondoltam, hogy készítek néhány könyvből átiratot Teve Clubos levelezgetős változatra. Minden nap a döntéseiteknek megfelelően levélben folytatódna a történet.

Ha valami nem lesz világos vagy nem tudod hogy egyáltalán miről van szó, próbáld ki a játékot, és minden világos lesz majd. Nem veszthetsz semmit, ugyanis az hogy kipróbáld, nem kerül semmibe.

Most leírnám a könyvben írtakat:
Ennek a könyvnek te vagy a hőse. Te vívsz meg a kocka segítségével, az óriásokkal és a szörnyekkel, magad döntesz, hogy merre haladj tovább, kivel barátkozz, és kivel csatázz. Nem pusztán az író fantáziája irányítja a történetet, hanem a te bátorságod, kíváncsiságod, leleményességed, kalandvágyad és józan eszed is.
Játék és regény egyszerre, amit a kezedben tartasz. Kalandos vállalkozás, amelybe bele is lehet bukni, de ha jól döntesz, sikerrel jársz.
Így hát ezt a könyvet ne úgy olvasd, ahogy egyébként olvasni szoktál. Mint majd látod, itt még az oldalak sincsenek megszámozva, hanem hosszabb rövidebb bekezdések viselnek számokat. Ezek közt előre hátra lapozva haladsz előre a történetben a saját igényeid szerint. Ha kardot rántasz az ellenségre, máshová lapozol, mint ha elbújnál előle.
Barbár harcosok, varázslók, szörnyetegek, törpék népesítik be ezt a fantasztikus világot. Mi kell ahhoz hogy ne bukj el közöttük? Csak az, ami a mindennapi élethez is: ügyesség, jártasság, ötletesség; az, hogy felkészülten várd a nehézségeket.
És szerencse, ami nélkül talán az első három mit sem ér, de ha csak erre számítasz biztosan cserbenhagy.
Ezek után bátran előre!
Vágj neki a kalandnak, menet közben minden tisztázódik majd!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat