Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Barbi naplója


Ababy [259245 AL], gazdája Barbi
Helló!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259245
Helló!

Az utolsó bejegyzések nagyon jók. Delmáról szólnak aki éppen... Na nem mondom el! Ezt szeretném egyébként kijelenteni, hogy van saját honlapom!!!! A címe:
www.babi.blogol.hu
Nézd meg, nagyon jó!
Ezen kívül kijelentem azt is, hogy kisöcsém Péter felállt. Pedig csak 7 és fél hónapos! Ilyet! Csabika pedig ügyesen kúszik. Egyéb adatok az adatlapomon! És még az is, hogy láttam a Rómeó és Júliát magyarul, és faranciául is. Mind a kettőt ajánlom!
Ugyebár észrevette mindenki, hogy mindjárt vége a tanévnek, és megint itt a vakáció! De még milyen! Ha van TeveClub nyári tábor, akkor pótolhatatlan nyári szünetet kapnak azok, akik elmennek. Sajnos nálam nem biztos, hogy mehetek. Hogy miért?
1.Pénz
2.Kiszállítás
A kiszállítás nekem nagyon bonyolult lenne, hisz Szegeden lakok... Irigylem azokat, akik elmehetnek! De remélem, hogy ilyenkor is pótolhatatlan nyári szünetet kapok. De állkunk csak meg! Még hátra van egy tavaszi szünet is! De az is hamar lesz... És még ez is! Csak egy napos hétvégét kaptunk. Ma vasárnap este van, és tegnap suli volt. Csalás! Viszont a jövőhéten 4 napos hétvégét kapunk!

Jóéjt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat