Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Melinda naplója


Ayla [121534 AL], gazdája Melinda
2004. augusztus 31.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/121534
2004. augusztus 31.

Király Schumi! 7-szeres világbajnok! Tök jó! Örülök!!!
Ahogy az interjúban mondta, én is azt szerettem volna, ha elsőként ér célba és úgy szerzi meg a 7-ediket, de így is Ő a Legjobb! Úgy gondolom, hogyha Coulthard miatt nem kellett volna bemennie utoljára a safety car-nak, akkor támadta volna Raikönent, mert olyan közel volt hozzá, hogy az a 6 kör elég lett volna, de így inkább spórolt az autóval és kímélte!
Nagyon sok idő fog eltelni, amíg valaki meg fogja dönteni a rekordjait! Igazi világklasszis! Szerintem egy nagyon jó ember és az Ő személye tartja össze ennyire a Ferrari Csapatot! Nemhiába mondják, hogyha távozik a Forma 1-ből, akkor Ross Brown sem marad tovább! De, ha marad, bízom abban, hogy nem hagyja ott a Ferrarit! Hiszen egy igazi "Fejszámolóművész" , vagy mondjuk inkább úgy, hogy egy "Zseni" ? És ennél a csapatnál érte el igazi fénypontját! Na mindegy, nem untatok senkit a véleményemmel, de aki nem ért egyet, az Írjon és megbeszéljük!!! ... Tényleg! Miért nem ír nekem senki?
- Szerintem most írtam a legtöbbet! Igazi nagy termés, de mégsem 5000 karakter. Remélem legalább Béla elolvassa!... + persze más is! Na nem mindha akárkire is tartozna, de itt mindenki elolvashatja!
Jó Éjt Mindenkinek!
És Jó Tanévkezdést!
2004 / 2005



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat