Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

nyúlorrgazda naplója


CunciSka [146159 AL], gazdája nyúlorrgazda
2004. szeptember 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/146159
2004. szeptember 3.

oi!

Újra olvashatyátok ezt a xart de mégis mókás bele irni!Nahhh hát ma az volt.... hogy oda yött hozzám 1 gyerek és bocsánatot kért a barátya nevében aki nyomul,de hát én asztat nem tuttam kijaz szal ,montam neki h. én nem tom ezt értékelni mert nem ismerem a barátyát :) és ő mondta h. dehogy nem!.....
Itt elkeztem röhögni!... hogy fogalmam sincs miről beszél,aztán megjelent az a gyerek akit még soha nem láttam,és mondta h. ő ceret engem és hogy nem járnék-e vele.... nahh itt má fuldokoltam föleg mert abszolult sose láttam a gyereket.... elég neveccséges volt ez a szitú me én csak röhögtem ő meg aszzt várta h. válaszoljak...és erre közli velem h. már csomoszor küldött nekem virágot meg beszélt velem telefonon! :))
Itt már kész voltam.... és akkko megszólal a hawerja.... hé Andriiss ez nem az a csay... és kérdezte h. hivnak engem én monddtam h. Petra,ijet szól...nem... én nem tuttam mire vélni a dolgoot mert engem PEtrának hivnak.Oda kellett hivni 3 osztálytársamat h. elhiggye...aztán végül az lettt ennek a vége h. rossz csaynak kérte el a cimét meg a számát.... :)
Kissé ciiki volt mert maydnem megfulladtam a röhögö görcsben.... ezután elnézést kért és elkérte a számom ,amit én nem tuttam megadni me röhögtem...de aztán meg cerezte... :))
De hát végülis jól nézettt ki a gyerek.... :))))))

Iszonyatosan jó volt!
nahh pápá mayd irock holnap


OIOIOI!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat