Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tekla naplója


infike [86981 AL], gazdája Tekla
2007-05-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/86981
2007-05-23

Oléolé...
Megérkeztem.. a naplómig, hehe.
A verseny jó volt, nekifutásból eltévedtünk, így egy óra helyett 2és fél óra alatt értünk Csillebércre :) Ezt a GPRSnek köszönhetjük, v. minek? (kell bele az R? GPS..? nem értek az ilyesmihez) :D Megnéztük a szállásunkat.. Az egészet átrendeztük, huhh, volt minden, az ágy beszorult az ajtóba, amikor szétnyílt.. Aztán megtörtént a megnyitó, és az elméleti verseny.. Éhesek voltunk, elmentünk rétest enni. Nyaamm, olyan finom rétest életemben nem ettem. Utána visszamentünk, vacsit is kaptunk, majd elhatároztuk, h. zuhanyzunk, de mivel nem volt meleg víz, jéghideggel kellett beérnünk, utána pörögtünk is, mint a chemosotxos legyek. Olyan 8körül, diszkót is szerveztek az ebédlő melletti "teremben" huhh.. nyomi volt. Ott ismertem meg Gábort, Baranya megyéből :) Úgy 11ig dumáltunk.. Aztán elmentünk aludni, persze nem együtt :D Másnap korán keltünk, persze majdnem megfagytunk éjjel. Lezajlott a gyakorlati rész is.. Sajna különösebb eredményt nem értünk el, de legalább megint jót szórakoztunk. Utána megint elmentünk búcsúrétest enni :) Indulás előtt barátnőmet bekísértem wcre, mivel a női tele volt, bement a férfi wc-be én meg őrt álltam, pont akkor jött vmi tűzoltó főfő bácsi.. jól kiröhögött, h. mit ácsorgok az ajtó előtt. Aztán elbúcsúztunk mindenkitől.. Gábortól :))
Mikor beültünk az autókba, a polgárvédelmis bácsi, mondta, h. meghív a mekibe egy menüre, tehát ne zabáljuk tele magunkat. MEg is történt.. Akkora rakás szemét maradt utánunk, h. csak na.. Végül megérkeztünk Tbányára.. nem mentem haza, oszttársamnál aludtam, hajnali 5től, addig csavarogtunk a városban.. vasárnap délután értem haza..
A hétfő gyorsan eltelt.. zongoravizsgán is voltam. Ma kedd, de olyan semmilyen hangulatom van.. sőt már szerda hajnal van.. hoppáá, ma sem lesz semmi mókás, öcsém szülinapjára kéne vennem vmit.. MAjd nézelődök.
Szép hetet! Kitartás, nemsokára itt a nyár és holiday :)
PÁPÁ



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat